Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти го тргнаа Миле, шо сакаш, тебе да те стаиме ако не?Miwe, a da go wasipime avionot?
Mozhe, shefe. Ja majkata che im ja e*am na motorite.
Возеле по десна страна до Нирнберг претпоставувамСлетале во Цирих, а авионот е на поправка во Нирнберг![]()
20 години во очите на светот ние сме држава со фрагилна демократија, корумпирана и полна со проблеми, како на внатрешен, така и на надворешен план.Не е битно дали е вистина или не е....
Битно е Македонија ја има на вести последниве 10 дена по светот...
Се засекирале за корупцијата, слободата, демократијата итд во Македонија....
......ете баш сега......во последниве 10 дена....Македонија стана за „светот„ од сиромашна земја со висок раст во економијата, одеднаш и корумпирана и недемократска и што ти уште не............
Поефтина работна рака кај џерманците има исценкано, а може и делови од Голф кец да пасуваат на авионовСлетале во Цирих, а авионот е на поправка во Нирнберг![]()
A sankir nekogo go zabole shto ti mislish. Povtoruvash edno pa isto k'o rasipana plocha, pochuvash da stanuvash zdodeven.[DOUBLEPOST=1432240513][/DOUBLEPOST]Ако нема, па шо знам, да го остаиме Грујо и покрај све што ни склепа....
Има да ги мењаме дур не дојде некој асален, а гомна више нема да трпиме.
Не го мрзиме ние Груевски од кур ташак.
Од првите две години на владеењето негово имаш мој пост тука на форумов кај што викам дека овој народ не заслужува таков премиер и таква власт. Стварно тоа го мислев и сеуште го мислам за првите две години од неговото владеење.
I ti kako dardarian edno pa isto do beskonechnost.Мене гласајте ме. Ви ветувам дека сите ќе ги казнам и оние на власт и шо им го пушат. Сето бесплатна ангарија по Пелагонија ќе се претвори. Ќе имаме храна во изобилие. Десет години во строј ќе садат, вадат, жнеат, берат итн.
Со сила му ги даваа, земај брат кредит за споменици! Издавај обврзници! Задолжувај се на домашен пазар! Кради како говедо некое неписмено!
Па сега криви се сите, пилотов не е - го рушат од Марс, Сорос морос курци палци. А народот очи нејќе да му види. Некаде се губите помеѓу теориите и реалноста. Незнам дали сте свесни дека пола народ го мрази од дно на душа. Го мрази е вистинскиот збор.
И бетер ова вемеровциве од албанците се станати, се некој нив нешто им прави. Немој да им се смеел некој вмровец истата стратегија куку ноне ја преземаа. Сите се криви само они не.
Колку што е швркнат може и сам да исценира филм да привлече внимание. Трчи лаж. Имаш право. Додека не јават швајцарците не е за верба.
Не е битно дали е вистина или не е....
Битно е Македонија ја има на вести последниве 10 дена по светот...
Се засекирале за корупцијата, слободата, демократијата итд во Македонија....
......ете баш сега......во последниве 10 дена....Македонија стана за „светот„ од сиромашна земја со висок раст во економијата, одеднаш и корумпирана и недемократска и што ти уште не............
Нема логика ама баш никаква релната бројка не е 30% реална бројка е до 20% пола од тие што се приајвуват не барат работа т.е се корисници на социјална помош или некој други бенефиции. Знаеш зошто не растат платите еве ја ќе ти кажам на едно групно интервју прашуват колкава плата очекуваме и јас викам под 10 000 нето не прифаќам , а тој до мене вика па јас за 6000 ќе работам и што сакаш да каже еј чекај ќе те зеам тебе што бараш поише пари работи ако ти се работи ако не има некој што ќе работи за тие пари.Тоа висок раст на економијата само у сликовници и албуми со сликички, 30% имаме невработеност алооо 30% ти знаеш што значи тоа? А и од тие што работат пола се со бедни 250 евра плата ако не и помалку. Може имаат раст сметките у странство на дебиливе. Може така го пресметуваат растот.