Авионот со Груевски и делегацијата принудно слетал во Цирих

• Креатор на темата Креатор на темата Cannon
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно што оваа вест не ја објавија големите светски агенции
Единствено го најдов оваа
http://www.dailysabah.com/balkans/2...vskis-plane-makes-emergency-landing-in-zurich
Но и таму веста потекнува kako што можете да прочитате од - the 24Vesti news portal said on Thursday, quoting the premier's office.
Ве молам обидете се да ја најдете оваа вест на светските портали

Последно уредено:
Ок, го мрзиме Груевски, ја мрзиме Владата.
Дајте алтернатива, кажете кој е чесен и добар политичар, и да гласаме.
Еве јас ќе бидам првиот што ќе заокружи.
Мене гласајте ме. Ви ветувам дека сите ќе ги казнам и оние на власт и шо им го пушат. Сето бесплатна ангарија по Пелагонија ќе се претвори. Ќе имаме храна во изобилие. Десет години во строј ќе садат, вадат, жнеат, берат итн.

Германскиот министер за надворешни работи порачал да има детална истрага за случувањата во Куманово. Претходно, никој од западот не ги нарече терористи туку вооружена група (а кога ќе им дојдат во Франција или Белгија тогаш се терористи?)
Албанија сака да ни стави вето за НАТО затоа што не бил имплементиран Охридскиот договор (абе ајде!)
Бугарија распредели војска на границата со Македонија за да ги заштити македонците со бугарски пасоши/
Германскиот и американскиот амбасадор јавно повикаа на одговорност по што следеа трите оставки.
И вие уште мислите дека странскиот фактор не игра своја игра на грбот на Македонија???
Мислите они толку се засекираја за нас и за тоа колку крадел или како работел Груевски (па тие се за тоа знаеле одамна, до лани кредити му даваа на велико)

Со сила му ги даваа, земај брат кредит за споменици! Издавај обврзници! Задолжувај се на домашен пазар! Кради како говедо некое неписмено!
Па сега криви се сите, пилотов не е - го рушат од Марс, Сорос морос курци палци. А народот очи нејќе да му види. Некаде се губите помеѓу теориите и реалноста. Незнам дали сте свесни дека пола народ го мрази од дно на душа. Го мрази е вистинскиот збор.

И бетер ова вемеровциве од албанците се станати, се некој нив нешто им прави. Немој да им се смеел некој вмровец истата стратегија куку ноне ја преземаа. Сите се криви само они не.

Ќе седнат сите пленуми и ќе донесат петолетка т.е што се приоритетите за работа овие пет години. Се бира парламент, влада, како и досега само нема да имаат програма туку ќе ја следат петолетката.
Ревизија на секој 2 години, до каде се работите, како напредува трошењето на парите за реализација или можеби поголемиот дел од работите се донација (зависи каков мангуп е тој што управува). Ако е на задоволително ниво, продолжуваат и следните 2 години или нови избори. Ако има криминали, кривична. Се треба да биде во бројки, на пример, ако возиш од Карпош до Ново Лисиче во гужвата за 1 саат, после подобрувањето на сообраќајот, треба да возиш за 20 минути.
И нормално, секој функционер да нема поголем мандат од 5 години и повеќе државјанства.

И уште цела опозиција да била во истиот авион,милина.

Само кој ќе дојдеше после нив на власт е питање,ако ги снемаше и зајко и грујо и цел нивен круг на соработници ? таџи и аљи :цицки::oleee:

Ако горенаведените се најдоброто од Македонија и нема никој подобар нив, предлагам да си ставиме клуч на државата.

Офтопик
120 пратеници, околу 15 министри, советници, директори на агенции.....или околу 300 луѓе кои земаат плата на нш грб, а не работат како што треба. По една клоца за сите и со парите за нивни плати ќе ангажираме 10 јапанци да не опраат како држава. Ако не успеат ќе си извршат самоубиство и нема потреба од протести и кампирање. Вин Вин ситуација. Идеата не е моја и кредитот оди кај нејзиниот творец.

Онтопик
Кој високо лета, на најблискиот аеродром слетува. Времето ќе покаже дали ова е случајно или премногу случајности сепак не се случајни.....

Ако горенаведените се најдоброто од Македонија и нема никој подобар нив, предлагам да си ставиме клуч на државата.
па не знам,црвените го одбрале овој,плавите оној.Кажи ти кој гледаш подобар ?

Офтопик
120 пратеници, околу 15 министри, советници, директори на агенции.....или околу 300 луѓе кои земаат плата на нш грб, а не работат како што треба. По една клоца за сите и со парите за нивни плати ќе ангажираме 10 јапанци да не опраат како држава. Ако не успеат ќе си извршат самоубиство и нема потреба од протести и кампирање. Вин Вин ситуација. Идеата не е моја и кредитот оди кај нејзиниот творец.

Онтопик
Кој високо лета, на најблискиот аеродром слетува. Времето ќе покаже дали ова е случајно или премногу случајности сепак не се случајни.....

Белгија немаше влада 2 години па се си функционираше. Не ќе да е проблемот во министрите и премиерите се ми иде дека до нас што живееме во оваа чудесна земја .

Слетале во Цирих да префрлат парите на некој егзотичен остров, оти може овие од Фокус ќе им ги најдат сметките како на претходните :D

Уште еднаш Ве молам да обрнете внимание дека оваа вест не е објавена на светските портали
Еве најдов уште еднаш вест но и оваа потекнува од Скопје
Belgrade (dpa) - Macedonian Prime Minister Nikola Gruevski‘s aircraft had to make an emergency landing in Zurich because of an unspecified problem, the 24Vesti news portal said on Thursday, quoting the premier‘s office.
http://en.europeonline-magazine.eu/...nding-in-zurichby-boris-babic-dpa_393005.html
Како веста стигнала до Скопје?

Уште еднаш Ве молам да обрнете внимание дека оваа вест не е објавена на светските портали
Еве најдов уште еднаш вест но и оваа потекнува од Скопје
Belgrade (dpa) - Macedonian Prime Minister Nikola Gruevski‘s aircraft had to make an emergency landing in Zurich because of an unspecified problem, the 24Vesti news portal said on Thursday, quoting the premier‘s office.
http://en.europeonline-magazine.eu/...nding-in-zurichby-boris-babic-dpa_393005.html
Како веста стигнала до Скопје?
па цитиран е портпаролот на владата за оваа вест, кого сакаш да цитираат странските вести?

па цитиран е портпаролот на владата за оваа вест, кого сакаш да цитираат странските вести?
Сака да каже, случајно да не е измислица веста, за да Груевски заработи некој поен на сожалување и уште еден доказ дека ете западот не отпиша, но истокот не не запишуе.

А од каде знае тој што се случило во Цирих. Цирих не се „гледа“ од Скопје
Не е мала работа принудно да слета авион а камо ли авион со кој се превезува Премиер па никој не јавил
Eве вести за принудно слетување
http://abcnews.go.com/topics/news/emergency-landing.htm
Можете да видите за што се јавуваат а сега не јавуваат

А од каде знае тој што се случило во Цирих. Цирих не се „гледа“ од Скопје
Не е мала работа принудно да слета авион а камо ли авион со кој се превезува Премиер па никој не јавил
Eве вести за принудно слетување
http://abcnews.go.com/topics/news/emergency-landing.htm
Можете да видите за што се јавуваат а сега не јавуваат
Колку што е швркнат може и сам да исценира филм да привлече внимание. Трчи лаж. Имаш право. Додека не јават швајцарците не е за верба.

Пак некој депонирал државни пари у швајцарски банки ММЕ.

ja bi so se opozicijata i na ostrovce ko Lost neka brkaat polarni mecki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom