Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
[MkD]Scout напиша:
Како успеа баш да фатиш скриншот кога Ефро Пеерот ме убива со снајпер на претрчување пред вратите???
Ту бре..

Он фати многу скриншоти...али го стави тој каде што имаше највеке убиства :smir:

ТоБ беше Скаут Стеф го забораи бе :vozbud:...Никола и Марио прснаа од смеење....не дека играа кантер гледаа К15 клипчиња.... ТОМ КРУЗ... ај мали иди по топката и оревите собери ги :pos::pos::pos:....патем Никола се изнаглеа евровизија....друго што:toe:...МАФНИИИИ...а да Никола како беше она МИТРЕЛЕ:pos::pos:..следечи пут носам уште некој другар

ghaha mene me zaboraivte deka pominav na kratko ? :)

Да, да .. сапун намина, ама избега брзо. :( Иначе оној моментот... "Том Круз" .. :pos: :pos: :pos: :pos: уште се смеам, ко рети дома. Се надевам следната собиранка ќе ни биде малце по обемна, поздрав! :wink:

ги заборавивте и stupid cats на почетокот:pos:

KoNtEjNeR напиша:
ghaha mene me zaboraivte deka pominav na kratko ? :)
Сапун дојде па си отиде.Него му е оправдано,брка жени:pos:.Иначе како и да е,убаво си поминавме,за разлика од друг пат,сега имаше и други кајганџии.Падна многу смеенје,знаат како беше тие сто беа:pos:.ПоздраФ до следното видуванје:helou:

Swifty напиша:
...тиш скриншот кога Ефро Пеерот ме убива со снајпер на претрчување пред вратите???
ЕФРО!
МАФНИИИИ
и останати..извинете ако забор...
беше ефро? мхм... да знам за следната собиранка.. добив желба да дојдам. одеднаш. ми се приигра кантер у лан.

kpbKENGUR напиша:
беше ефро? мхм... да знам за следната собиранка.. добив желба да дојдам. одеднаш. ми се приигра кантер у лан.
Ајмо Кенгуре Сабота:zlo:

aj nareden pat doagam i jas :)

Значи, собиранкиве ќе ни бидат од сега па натаму се надевам како еден вид на "навика" да се гледаме секоја сабота и да се изнасмееме и испуцаме :)

Така да.. следната собиранка повторно во сабота, во ентернет.. а кое време негде четврток, петок ќе бидете известени, до тогаш.. "Том Круз" :pos: :pos: :pos:

EJ MOLBA OD MENE ZA NAREDNATA NEDELA :)
sobirankata da bide premestena od sabota vo nedela... :)
vo petok mi e matura.. sabota sum vo kafana pak nema da mozam da dojdam. aj vo nedela dogovarajte :)

KoNtEjNeR напиша:
EJ MOLBA OD MENE ZA NAREDNATA NEDELA :)
sobirankata da bide premestena od sabota vo nedela... :)
vo petok mi e matura.. sabota sum vo kafana pak nema da mozam da dojdam. aj vo nedela dogovarajte :)

Има време, ќе се договориме. :helou:

Swifty напиша:
Значи, собиранкиве ќе ни бидат од сега па натаму се надевам како еден вид на "навика" да се гледаме секоја сабота и да се изнасмееме и испуцаме :)

Така да.. следната собиранка повторно во сабота, во ентернет.. а кое време негде четврток, петок ќе бидете известени, до тогаш.. "Том Круз" :pos: :pos: :pos:
Мамо мамо види ме :pos::pos::pos:...хмм Конти недела...незнам дали ке можам...Сабота најбоље

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom