НАТПРЕВАР #30 - тема: Насмевка! [гласање]

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра фотка има:

• Вкупно гласачи
    53
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
ОВДЕ можат да се видат пријавените фотографии
Гласањето трае до Велигден на полноќ

@Acid cтави ја темата во излог

Ништо тогаш, јас сум на креветот. :coffee:
Она биро кај шо ти чукет печат на зеленион картон :-)
Он:
Инаку, шо знам вака јас ги глеам фоткиве али не се разбирам од штракање со апарат, оваја од Лет3 ми гледат ко најспоната и саглам фотка, така да пљус 1.

Она биро кај шо ти чукет печат на зеленион картон :)
Он:
Инаку, шо знам вака јас ги глеам фоткиве али не се разбирам од штракање со апарат, оваја од Лет3 ми гледат ко најспоната и саглам фотка, така да пљус 1.
Знам бе само се праам на тошо. :свиркам:
Инаку јас би гласал за Јаѕ. @Jas. +1.

Мојот глас оди кај @Let 3 ..........., има нешто посебно во сликата што ме привлече да гласам........, блискоста помеѓу две другарки/сестри/братучедки, таа природна околина украсена со камен и цвеќиња враќа низ времето, бетонското масиче во двор кое е дел од секоја куќа која минала низ времето на Југославија......:)

Мојот глас оди кај @Let 3 ..........., има нешто посебно во сликата што ме привлече да гласам........, блискоста помеѓу две другарки/сестри/братучедки, таа природна околина украсена со камен и цвеќиња враќа низ времето, бетонското масиче во двор кое е дел од секоја куќа која минала низ времето на Југославија......:)
Речи бе кратко “се возбудив од сликата“ не туку врти муабети

ЈАс се возбудив на сликата на Let 3.

Eјсидо беше блиску да ми биде избор али не ме бендиса таква обработка на фотографија, а и подруг агол би бил поефектен

Најубата то јест мојата фотографија доби најмногу гласови сосема заслужено и очекувано!
следва нова тема за некоја минутка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom