- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.126
- Поени од реакции
- 341
Па овој канал го има во МК уште одамна. Бум ТВ го пренесува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да од фејсбук се. Не ми текнува сега како им беше точно пишано името на страната. Побарај 21tv ќе најдеш сигурно, мене споро ми отвара од мобилен а моментално не сум дома.Од кај се сликите? Имаат ФБ или нешто?
Основач на оваа телевизија е сопственикот на ТВ-21 и во Приштина, некогашниот новинар Еуген Сарачини. Семејството Сарачини е во тесни роднински врски со поранешниот министер за економија Ваљон Сарачини од ДУИ. Но верувам со Петрит колку толку ќе одржуваат неутралност.Главен уредник е Петрит Сарачини, не би требало да е под ДУИ. Напротив, само подобра верзија од АлСат Ем.
А Ваљон во кое партиско тело на ДУИ е? Партиски човек ли е?Основач на оваа телевизија е сопственикот на ТВ-21 и во Приштина, некогашниот новинар Еуген Сарачини. Семејството Сарачини е во тесни роднински врски со поранешниот министер за економија Ваљон Сарачини од ДУИ. Но верувам со Петрит колку толку ќе одржуваат неутралност.
А Ваљон во кое партиско тело на ДУИ е? Партиски човек ли е?