Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова може важи за блузи, фармерки и не знам уште што...ама за обувка - тешко. Стапалото е тоа што те држи цел ден и доколку го деформираш уште од мал, после оправање нема. Поборник сум за добра обувка. Не за секој дел од гардеробата, ама за обувка не жалам пари.CuCeNcE напиша:So e bitno kakvi patiki nosis dali se marka ili ne...mene toa uopste ne mi e bitno...ako mi se svigaat ke si gi kupam:pishtoldz
Па добро не беше прашањето дали некој пати туку беше дали е по убаво и по згодно.И дали е поисплатливо да носиш поевтини или исто е.Тие чкартоината ќе ги носиш 2 до 3 месеци и после во канта а тие поскапите 1 до 1,5 год.*ANE* напиша:pa sto znam ne sum nekoja pomodarka pa da patam od toj kompleks da bide se marka na mene...ja ako se osekam ubavo vo toa sto go nosam moze ne e bitno dali e od 500 ili 5000 denari...ednostavno si go zibeam zivotot ne obrnuvajki vnimanie na toa sto ke recat drugite ...
zatoa....
:3:UZIVAJ I PLIVAJ!!!!:3:
this is me....pozdrav!!!
Буковец напиша:Ова може важи за блузи, фармерки и не знам уште што...ама за обувка - тешко. Стапалото е тоа што те држи цел ден и доколку го деформираш уште од мал, после оправање нема. Поборник сум за добра обувка. Не за секој дел од гардеробата, ама за обувка не жалам пари.
А бе цуцко...за Патики праиме муабет...не за продавници...:wink:CuCeNcE напиша:Pa dobro ne vikam deka ja zalam ali cek ima na pr istite patiki vo nekoja si skapa prodavnica se 2pati poskapi zaso ti ja plakas prodavnicata.Ne e taka???