ASUS Zenfone2

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.059
Поени од реакции
7.240
Најавен на овогодинешниот CES, конечно се ближи до неговата промоција, новиот ASUS Zenfone2. Првиот телефон во светот со 4 GB RAM и ред други страшни хардверски компоненти, пред се Интеловиот 64-bit Atom Z3560/Z3580 Quad Core Processor. Позната фирма + Интел архитектура...што да се посака повеќе? (y)
Колку што најдов на интернет се шпекулира со цена помеѓу 200 и 300$ за верзијата со 2 GB RAM, кај нас ако воопшто се појави веројатно би бил околу 20 000 ден моја проценка. Ги почитувам многу ASUS како компанија и ми е мило што конечно се подготвени да се замешаат и во овој пазар и да понудат одличен квалитет за неастрономска цена :bravobe:
asus_zenfone_2.png

http://www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/

Најавен на овогодинешниот CES, конечно се ближи до неговата промоција, новиот ASUS Zenfone2. Првиот телефон во светот со 4 GB RAM и ред други страшни хардверски компоненти, пред се Интеловиот 64-bit Atom Z3560/Z3580 Quad Core Processor. Позната фирма + Интел архитектура...што да се посака повеќе? (y)
Колку што најдов на интернет се шпекулира со цена помеѓу 200 и 300$ за верзијата со 2 GB RAM, кај нас ако воопшто се појави веројатно би бил околу 20 000 ден моја проценка. Ги почитувам многу ASUS како компанија и ми е мило што конечно се подготвени да се замешаат и во овој пазар и да понудат одличен квалитет за неастрономска цена :bravobe:
asus_zenfone_2.png

http://www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/

откако земав лаптоп асус, јас едноставно му се восхитувам на оваа компанија.... знам дека мојот следен телефон ќе биде од асус макар што многу ќеиф ми прави и асус зенфон 6, ама ова веќе е фантазија.... за жал асус телефоните сеуште не се достапни на наш пазар, а доколку се најдат се по ммногу повисока цена од реалната која се нудат на светскиот пазар....

rezervacija na zenfone 2-18300 so 2gb ram i so 4gb ram e 27600 denari.- oва го добив како одгoвор колку се движат цените во мкд :)

дали некој го има овај од 2гб и како е задоволен. Го има само во АМЦ. Сакам да го земам иако од @АМЦ немам чуено некој да е задоволен.

Многу се жалат од камерата на овој телефон на ревјуата на Јутуб. Ол араунд е добар као Лг Г4 кој ми е фаворит :)

Го имате и во АМЦ од пред 2-3 недели. Сега е 24.000 а на промоцијата беше 21.000. АМЦ цело време прават попусти така да можете да го земете под 24.000 сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom