Македонска заебанција

• Креатор на темата Креатор на темата muvla
  • Време на започнување Време на започнување
muvla напиша:
Jas go pravev ova zaedno so cimerot BAMBUS pred okolu 2 godini.
Ova srpskovo go gledam prv pat od tebe a orıgınalot e na angliskı i ima okolu 300 prozorcinja.
Zalno e sto srbive gı kopırale moite prozorcinja zatoa sto jas ne gi preveduvav od nikade tuku licno gi izmisluvav.
No SEPAK e zabavno neli?
E добра ќе е....баш од тебе е измислено и стана светско познато...па што не се буниш дека ти украделе сопствен материјал?:tapp:Не заебавај,ова не е пред 2 години,ова е повеќе од 3-4 години старо,и ај сеа ја ќе кажам абе со сестра ми онака немавме друго што да правиме и ова го направивме,може ќе ми поверуваше?:jaj:

СпаЈдеР напиша:
E добра ќе е....баш од тебе е измислено и стана светско познато...па што не се буниш дека ти украделе сопствен материјал?:tapp:Не заебавај,ова не е пред 2 години,ова е повеќе од 3-4 години старо,и ај сеа ја ќе кажам абе со сестра ми онака немавме друго што да правиме и ова го направивме,може ќе ми поверуваше?:jaj:

Напишано од muvla
Ova srpskovo go gledam prv pat od tebe a orıgınalot e na angliskı i ima okolu 300 prozorcinja.
Zalno e sto srbive gı kopırale moite prozorcinja zatoa sto jas ne gi preveduvav od nikade tuku licno gi izmisluvav.
No SEPAK e zabavno neli?

CITAJ!!!!!!!!!!!

Барате лекови? Еве уште еден-Stop executing scripts on this page-кај Опера само штиклирај и готовоооооооо!

muvla напиша:
Напишано од muvla
No SEPAK e zabavno neli?

CITAJ!!!!!!!!!!!
Te сватив подобро сега...но сеуште не ти верувам,знаеш зошто?Бидејќи и англиската верзија е со 150 прозорци :helou:

СпаЈдеР напиша:
Te сватив подобро сега...но сеуште не ти верувам,знаеш зошто?Бидејќи и англиската верзија е со 150 прозорци :helou:
Ej pa sega..........
nemora da se dokazuvam na nıkoj......
jas znam kako go napravıv ı tocka
pozdrav do sıte
peace

muvla напиша:
Ej pa sega..........
nemora da se dokazuvam na nıkoj......
jas znam kako go napravıv ı tocka
pozdrav do sıte
peace
Епа ајде де...дај ми линк до англиската верзија...всушност,и јас можам да најдам линк до неа,имаше на една позната страна,и овој линк долу што е на српско тврдам дека е преведено од англиското(а всушност и твоето е преведено од англиското) имаше 150 прозорци..ај сега ќе погуглам малку:helou:

leleleeeeeeeee ova dosadija bozja gazov muvla mi fati duri se soglasuvav so sistemo abe dzubrijna dzubrijna!!! da ne se znaelo edna asolna stranica da se napraj!!!
lols lazam bas se zabavuvav ama iznenaduvajneto bese najkef.............

ЗАКОН ЕЈ БРАВО БЕ ДЕЧКИ МЕ ИЗНАСМЕАВТЕ:pos2::zver:
АЈ ДАЈТЕ ТОА АНГЛИСКОТО ДА ГО ВИДАМ УШТЕ МИ СЕ КЛИКА:vozbud:

Кај мене во школо кога ќе има обука на професори ќе им го пуштам линков да го кликнат и кој ќе исклика најбрзо ќе му ставам 5ка:vozbud::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom