A1 Combo (мобилна, фиксна телефонија, интернет и телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Decki, sakam od thome da se prefrlam na vip combo m so toa sto imam 2 broja na vip. Sega imam paket na vip nesto u stil 8mb download 1mb upload i plakam 1500. vaka za 2400, ke dobijam 50mb download plus 2ta broja..
dajte nekoj predlog, ima li nekoj na ovoj paket, kako ste zadovolni? secka li? paga internet? i slicno?

Decki, sakam od thome da se prefrlam na vip combo m so toa sto imam 2 broja na vip. Sega imam paket na vip nesto u stil 8mb download 1mb upload i plakam 1500. vaka za 2400, ke dobijam 50mb download plus 2ta broja..
dajte nekoj predlog, ima li nekoj na ovoj paket, kako ste zadovolni? secka li? paga internet? i slicno?

Еве ти од најскапиот пакет Л па ти процени дали се добри. Со последниот апгрејт на мрежата на Близу буквално нема никакви флуктуации нема сецкање ни глупости. Така да немој никако да се мислиш веднаш префрли се и господ да те види малку.

A vo koja naselba si ti? Jas sum vo hrom... Imam slusnato deka vo nekoi naselbi e ok...vo nekoi ne

A vo koja naselba si ti? Jas sum vo hrom... Imam slusnato deka vo nekoi naselbi e ok...vo nekoi ne

Центар али сега мрежата е секаде иста и модернизирана така да немаш гајле.Само добиваш ништо не губиш

10351805_10153049969019541_2261824963443331249_n.png

Само со оваа ексклузивна понуда, со изборот на кој било Vip Комбо пакет имате можност да го добиете и најновиот iPad mini 3, за неверојатна месечна рата од само 799 ден! > http://www.vip.mk/vip-combo/promocii

Извор: Vip operator facebook fan-page

А вреди да се напомене, дека наскоро VIP Combo пакетите ќе бидат достапни и во некои други нови градови :)
Од овој викенд изгледа ќе бидат достапни во Кочани, а наскоро со сигурност и во: Битола, Илинден, Кичево, Струмица и Радовиш.
Е сега дали ќе бидат достапни и во: Гостивар, Дебар, Струга, Охрид и Крива Паланка навистина не знам.

Ова проширување на достапноста се должи со купувањето на локалните оператори од страна на blizoo (повеќе за ваквата тематика, има посебна тема)

Koj ima Combo M neka spodeli iskustva so internetot i tv
i vistina e deka nivniot modem ruter na wi-fi 42mbit max brzina vadi ?

Последно уредено:
deneska skluciv na Lkombo i brzinata e neverojatna deckoto sto mestese se fati za glava vika aj so sreka te castat negde 100 mb plus :))

Untitled.jpg

varira od 230 do 270 mbps odi :)))

vo naselba ilinden[DOUBLEPOST=1440360926][/DOUBLEPOST]
Koj ima Combo M neka spodeli iskustva so internetot i tv
i vistina e deka nivniot modem ruter na wi-fi 42mbit max brzina vadi ?
модем/рутер CBN SVG6540E
barajte da vi go smenat maliot modem crnata kocka so ovoj ruter/modem
malite nemozat da izvadat ni 50 mbps brzina dodeka ovoj e druga prikazna samo problemot e sto wireless e mnogu slab od nivniot ruter pa treba da si kupime nov ruter mi go preporacaa ovoj:
WDR 3600 3700 denari e ruterov i ke vi vadi maksimalna brzina
se gleda lan protok 10/100/1000 mbps
gigabit port treba da podrzava ruterot.

od 3000 pa nagore se ovie ruteri

Последно уредено:

Од каде оваа понуда??
Не видов никаде на интернет ова.[DOUBLEPOST=1440440539][/DOUBLEPOST]
deneska skluciv na Lkombo i brzinata e neverojatna deckoto sto mestese se fati za glava vika aj so sreka te castat negde 100 mb plus :))

Прегледај го приврзокот 127150

модем/рутер CBN SVG6540E
malite nemozat da izvadat ni 50 mbps brzina dodeka ovoj e druga prikazna samo problemot e sto wireless e mnogu slab od nivniot ruter pa treba da si kupime nov ruter mi go preporacaa ovoj:

Commercial radio-broadcasting company IP адреса гледам.Сигурно си на близу?Сеуште брзината ти е таа?

Од каде оваа понуда??

Commercial radio-broadcasting company IP адреса гледам.Сигурно си на близу?Сеуште брзината ти е таа?
Ova e za Prilep i Kumanovo za vip-combo do 31.08/ cenata e povejke od odlicna 579*24meseci za cel dogovor-podolu vo presmetkata mise i 2te linii koi me bea po 479 sega imam i na niv po 50 den popust sega se 429- vkupno 1437den,_top ponuda(bar za mene ) :P

Ova e za Prilep i Kumanovo za vip-combo do 31.08/ cenata e povejke od odlicna 579*24meseci za cel dogovor-podolu vo presmetkata mise i 2te linii koi me bea po 479 sega imam i na niv po 50 den popust sega se 429- vkupno 1437den,_top ponuda(bar za mene ) :P

Супер е тоа иако малку смешно пошто испаѓа скриено прават вакви договори за да привлечат внимание.

Прегледај го приврзокот 127150

модем/рутер CBN SVG6540E

Bravo za Blizoo-Vip, 270mbps, telekom nema na optika pusteno do korisnici*

vip kombo m so 2 mob neograniceni cenata e 2100 denari
presmetano na 24 meseci so site popusti
2100x24 meseci

vip kombo L 3 broja neograniceno cenata mi e 2800 denari
so site popusti presmetano:
2800x24

1300 internet i 3 resivera
500x3 broja za mob e smetkata.

mnogu dobra ponuda i se isplati da se zeme[DOUBLEPOST=1440768781][/DOUBLEPOST]
Од каде оваа понуда??

procitaj blizoo doel dole desno pisuva.
merev na torent brzinata e 150 mbps odi do 18.5 download sto e epten brzo.

meracot kazuva lazno ne se tocni

E ajde da si se pofalam denes mi instaliraa Vip kombo M so Modem Cisco epc3208, i ruter zyXel ( nemale povejke od tie motorolaCBN modem-ruter) naskoro trebalo da im stignat cisko modem-ruter,pa stom im stignele ke go promenele,za pocetok e ok na torent 5.6~5.8mb/s, speeedtestovi ping testovi praveno kon sekade brzinata e od 45~50 download i up od 2.4~2.9
Pa ke vidime kako kese pokaziindex.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom