Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Рагнар Клаван е име и презиме. За разлика од дрвогори. Замисли Рагнар Клаван да се викаш и презиваш. Моќно звучи сериозен сум :)
Поштуем само еден Рагнар, Рагнар Лотбрук :D

CnkuRkUWAAApqVD-650x366.jpg

Викингот прошол медицински прегледи, Вијналдум за 20м фунти би требало да се комплетира за брзо време.

Дајте да ја оживееме темава. Немам време сега, ќе почнам од после. Ок позз.

Она кога ги читаш шпекулациите за Ливерпул.

13816935_10209804149840481_1186563612_n.png

Њукасл ја прифати понудата од 25 милиони за Џини Вајналдум. Многу веројатно е дека медицинските прегледи ќе бидат извршени во САД.

Чек сеа, Ален си оди а Лукас останува? Не знам, можеби Ален не сака да седи на клупа, а Лукас сака, може за Лукас нема да извадат ни неколку милиони...ама лично не ми се свиѓа ова. На страна сите заебанции за Ален, и те како се наоѓа како резерва.

Џини и Мане ќе се супер засилувања ако бидат константни, овие другиве ги немам гледано да не глумам експерт :D

Кариус го планира Клоп за прв голман?

Кариус го планира Клоп за прв голман?
Всушност Клоп го планира Кариус за прв голман :kuracc:[DOUBLEPOST=1469113582][/DOUBLEPOST]
Џини и Мане ќе се супер засилувања ако бидат константни, овие другиве ги немам гледано да не глумам експерт :D
Мане е топ за играта на Клоп. Вајналдум ми е малку нелогичен пошто подобар е како АМ, а таму Кутињо ќе игра заедно со Фирмино и Мане. Сега или ќе го ротира или ќе го врати поназад. Башка што многу се 25 милиони фунти за него. Ама добар играч, со професорот и со Фрили го имаме муабетено уште копиљ кога беше во Феенорд

Всушност Клоп го планира Кариус за прв голман :kuracc:[DOUBLEPOST=1469113582][/DOUBLEPOST]
Мане е топ за играта на Клоп. Вајналдум ми е малку нелогичен пошто подобар е како АМ, а таму Кутињо ќе игра заедно со Фирмино и Мане. Сега или ќе го ротира или ќе го врати поназад. Башка што многу се 25 милиони фунти за него. Ама добар играч, со професорот и со Фрили го имаме муабетено уште копиљ кога беше во Феенорд
Вајналдум може и како BTB :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom