Ted Dettman4e
Real Optimist
Ајде нека ни е честито победа...било каква да е...важно победа е...оваа победа ќе биде мотив плус за уште поголеми успеси. YNWA !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е и казна да јаде ради средниот прст, убаво го крена само некој од соиграчите го фати и му ја спушти раката. Чекаме на дисциплинската комисија што ќе каже.А, и Хендерсон мора да му биде резерва на Меирелеш, а не обратно.
Не знам зошто беше толку лут Меирелеш, ниту на кој беше лут ама многу се осеќаше дека нешто не е во ред.
Зошто цело време Хендерсон слаб , хендерсон таков. Па дали еднаш изгуби топка ? Дали еднаш грешка подаде ? тој баш си е добар но има еден проблем ХЕНДЕРСОН НЕ Е ДЕСНО КРИЛО и неможе да игра таму затоа и не е толку приметлив . Даунинг е крило со брзина и се , хендерсон ја нема таа брзина и затоа не е крило а ние го играме принудно тамо!
Инаку победа си е победа . Некој коментира дека голот бил од опсајд! па беше за зал! ама и ние сме примале голови од опсајд и голови со помош на балони па сме ги губиле поените.
Играта во глобала е добра , дали арсенал е ослабен или не сепак е АРСЕНАЛ и не смее да се поценува.