Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако не уште во една тема прашај и за сигурно направи уште некој тест.
Замисли сите вака ги тепа психата и креваат паника и фрлаат пари за тестови. :D

Дали може да дојде до бременост дококлку при однос кондомот не пукнал т.е до крај на односот останал здрав притоа партнерот да нема свршено во тебе и односот беше во неплодни денови? Ми доцни два дена направив 4 теста и сите беа негативни дали може да ми доцни што сум под стрес или пак поради што имав промена на клима?
Да, возможно е, направи тест за недела-две повторно за да бидеш сигурна.

Колку да знаеш апстиненцијата ти е најсигурен начин на заштита од несакана бременост, но и истата не е 100% сигурна. Има и релевантни историски докази кои ги потврдуваат фактите. HInt: Богородица. ;)

Дечки, не знам кај да пишам. Имам во ќесето еден кондом (за сваки случај) ама ќе патувам странство па ме интересира да не има некој детектор на аеродром па да се усрамам пред моите?

Дечки, не знам кај да пишам. Имам во ќесето еден кондом (за сваки случај) ама ќе патувам странство па ме интересира да не има некој детектор на аеродром па да се усрамам пред моите?
Стави го меѓу алишта во куфер :)

Зарем на 26 години треба да се срамиш од своите родители поради еден кондом?
Не се гледа кондомот, не се секирај... :)

Голтни го пред да тргниш и после таму каде што ќе стигниш ќе го извадиш низ изметот :D Ниту детектор ќе те фати ниту ништо :pos:

Со родители идеш на шетање/одмор и за секој случај носиш еден кондом и мислиш ќе плеснеш нешто. Завршува одморот и од таму се враќаш со три неискористени кондоми. [emoji3]

Со родители идеш на шетање/одмор и за секој случај носиш еден кондом и мислиш ќе плеснеш нешто. Завршува одморот и од таму се враќаш со три неискористени кондоми. [emoji3]
Ма јок. Ќе ме испраќаат до аеродром. Не одам со нив. ;)

Може једино да просвири на детекторот за пластични експлозиви пошто од ист материјал се правени.

Во рок од три недели два пати се случи да се скини кондомот.
Сум купил од аптека и од продавница, дали има врска од која аптека или продавница зошто нели важно е каде ги чуваат кондомите, дали се изложени на сонце во продавница итн....
Знам дека нема ништо сто проценти сигурно но ме интересираат други мислења околу ова, од каде ги купувате кондомите, од кои аптеки? како повеќе сигурни..

Сум купил од аптека и од продавница, дали има врска од која аптека или продавница зошто нели важно е каде ги чуваат кондомите, дали се изложени на сонце во продавница итн....
Знам дека нема ништо сто проценти сигурно но ме интересираат други мислења околу ова, од каде ги купувате кондомите, од кои аптеки? како повеќе сигурни..

Обично Зегин, зошто кога ќе влезеш внатре во апотеката воздухот е ладен и е таман. И Зегин апотеките се сокриени од сонцето целосно освен влезната врата. Од таа проста причина избегнувам трафики и слични глупости. xD

Нема врска, сигурно ти е голем пенисот.

Zdravo, jas sum mashko no me interesira edna rabota, devojkami e nevina, probavme no ne uspeavme poradi sto imase bolki, no jas mislam deka svrshiv malce na otvorot od vaginata... taa nema uste redovno menstruacija... dali bi imalo prostor za panika? Vi blagodaramn:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom