- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Ова се супер на хартија. Дали ќе биде спроведено во пракса? И, зошто да имам право да раскинам без пенали? Нека направат да можам јас да барам намалување на сметка и други поволности. Ако интернетот ми е супер, за канал два не се исплати да раскинувам договор.

Модемот со WiFi е дел од понудата само онаму каде е овозможена услугата DOCSIS 3.0.
- 1.199 ден. (договор на 24 месеци)
- 1.599 ден. (договор на 12 месеци)
- 1.899 ден. (и еднократен надоместок за инсталација 4.498 денари со договор на неопределено)
Ценa за придружни елементи за инсталација на 3 услуги 449 денари.
Цените се со вклучен ДДВ.
Пакетот може да се купи само во реоните каде што има техничка можност.
Уредите се во сопственост на blizoo ДООЕЛ.
Цената на пакетот „СМАРТ“ во првите 4 месеци изнесува 599 денари месечно, а потоа 1.199 денари месечно.
Во првите 6 месеци корисниците ќе гледаат 150 дигитални канали, а потоа 90 дигитални канали.
Во пакетот се вклучени 100 бесплатни минути кон Vip оператор.
ДТВ Плус
Дигитална телевизија со висок квалитет и до 90 телевизиски канали со кристално јасна слика и звук. Видот на каналите ќе ги задоволат вкусовите на сите - од љубителите на филмови, гледачите на забавни и детски програми, до страсните спортски навивачи. ...повеќе информации
10Mbps/UN
Види ако ти изгасат 4 канали да речеме од 90 канали кои ти ги нудат, колку мислиш дека треба да ти се намали на сметката?
во 1199денари имаш интернет, телефонија и телевизија. Ако ги поделиме тие 1200 денари на трите услуги, вклучувајќи и цената за користењето на опремата ете од ракав добиваш по 400 денари за услуга.
400 денари да ги поделиме на 97 канали колку што добиваш во овој пакет добиваш околу 4 денари цена по канал, значи 4 исклучени канали би требало да ти намалат 16денари на сметката. А овие 4 месеци што плаќаш на старт по 600 денари тогаш?
Ја претеруваме искрено луѓето, и мене ми пречи што се гасат канали, но реално за 1200 денари да ти ги гарантира некој сите три услуги со по 100канали, интернет 30мб/с download i do 2mb/s upload мислам дека не е воопшто скапо. Овие тука треба да си регулираат одредени правилници мислам јас најпрво, па после да оди на пониско ниво.