ИВЗ бара вработување на џихадистите повратници од Исламската Држава

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Хонорарци се, ама пак Грујо ќе ги акнит со 35% .
:D

Исламска држава? :confused: И вакво нешто измислија? Ок:vrtioci:

Ова изгледа дури и смешно. Очајно смешно. Да бараш убијци да се вработуваат во државава значи дека имаш некој ментален дефект.
Замисли некој кој убивал луѓе, кој рацете ги потопувал во човекова крв, еден ден да те послужи со бурек, да биде поштар кој ќе ти тропа на врата или ќе се вртка околу тебе или твоето семејство додека си излезен надвор. Самата помисла те заплашува и згрозува, а не па стварно да ги домкнат тука.
Ќе речат ако направат беља, ќе ги затвориме....., ама џабе кога тие тоа веќе го сториле.

Ние еднаш кога се решивме црква да изградиме на Кале, оние рипнаа, ја искршија црквата, го забранија тоа, маваа со камења по Македонските деца, а ние сега да им дозволуваме да ни носат Чкљ убијци кои ќе ја загрозуваат нашата слобода........, е тоа малку тешко. Нека си останат во нивната измислена држава, не ни се требни.

Сепак мислам дека до толку не сме глупави...па да го дозволиме тоа,мислам на државата....тоа се вика, во здрава нога трн:(

За нормалните нема работа па и за тие сега да се занимаваме.
Ова е само обид на реисот да привлече симпатии од електоратот(намерно без наводници).

За нормалните нема работа па и за тие сега да се занимаваме.
Ова е само обид на реисот да привлече симпатии од електоратот(намерно без наводници).
Со ова се кажа,ако реисот го зборува тоа што електоратот сака да го слушне,тогаш сите сте исти,сите муслимани од Македонија го подржуваат калифатот,џихадот и сите тие срања.Но џихадистите убиваа и муслимани кои се различни од нив,кои не подржуваат шеријат,кои исламот го сметаат за традиција која е својствена на татковските обичаи.Муслимани кои не се сунити,бидејќи ова војна не е само против западот,туку против сите исламски секти,кои за овие 1500 години историја не прифатиле сунитски ислам.

Со ова се кажа,ако реисот го зборува тоа што електоратот сака да го слушне,тогаш сите сте исти,сите муслимани од Македонија го подржуваат калифатот,џихадот и сите тие срања.Но џихадистите убиваа и муслимани кои се различни од нив,кои не подржуваат шеријат,кои исламот го сметаат за традиција која е својствена на татковските обичаи.Муслимани кои не се сунити,бидејќи ова војна не е само против западот,туку против сите исламски секти,кои за овие 1500 години историја не прифатиле сунитски ислам.

Се освести ли пријателе? Ја запозна ли содржината испод опаковката? Инаку да си знаеш и шиитите не заостануваат во ѕверствата зад сунитите. Што мислиш, зошто ниеден муслиман не може да даде издржан одговор на прашањата во нишката
Прашања за Исламот III?

Сериозно ова? Исис за тоа се бори ли?
Друже, исис се бори за калифат, колку што американците за демкратија.

Но го валкаат името на исламот. И види чудо, ниеден улема не им изреча фатва.

Се освести ли пријателе? Ја запозна ли содржината испод опаковката? Инаку да си знаеш и шиитите не заостануваат во ѕверствата зад сунитите. Што мислиш, зошто ниеден муслиман не може да даде издржан одговор на прашањата во нишката
Прашања за Исламот III?
Види вака,не е важно јас колку сум свесен или не.Јас сум против радикализмот,колку кај муслиманите толку и кај христијанските општества во Европа.Се ова што се случува има многу јака позадина.Една ден ќе ни биде појасно,постојат силни структури кои ја туркаат религијата и сите тие заостанати срања,за остварување на некои свои цели,а народот е глуп,како муслиманот така и христијанинот.[DOUBLEPOST=1422481490][/DOUBLEPOST]
Колку и да го негираш тоа и да се правиш слеп реалноста е поинаква.

Види вака,не е важно јас колку сум свесен или не.Јас сум против радикализмот,колку кај муслиманите толку и кај христијанските општества во Европа.Се ова што се случува има многу јака позадина.Една ден ќе ни биде појасно,постојат силни структури кои ја туркаат религијата и сите тие заостанати срања,за остварување на некои свои цели,а народот е глуп,како муслиманот така и христијанинот.[DOUBLEPOST=1422481490][/DOUBLEPOST]
Колку и да го негираш тоа и да се правиш слеп реалноста е поинаква.
Денес нема христијански радикализам масовно распространет, порано имало, но денес не, нарочито нема во Европа што ја споменуваш.

Денес нема христијански радикализам масовно распространет, порано имало, но денес не, нарочито нема во Европа што ја споменуваш.
Сите овие во Германија што протестираат против муслиманите,неонацисти со религиска позадина,се во зародиш.Тек допрва ќе се случува тоа што ќе биде.Првин некој со Арапската пролет ги урна старите структури во арапските држави,кои добро го контролираа муслиманското општество.Потем доаѓа калифатот на ИСИС,сега се создава револт во државите во ЕУ.Сето тоа е добро контролирано од структури дали од САД,или од некое друго место ќе видиме.Како може сите тие арапски држави во осумдесетите години од 20 век,да бидат полиберални,додека беа силно поврзани со СССР,а сега се е поинаку.

Islamska republika Nemačka 2: Britanski pečat
Dejan Lučić

Godina izdanja: 9. april 2012

O knjizi

MI 6 uništava Evropsku uniju ratom sa muslimanima koji samo što nije počeo. Prva žrtva terora bila je Srbija. Strah od jake Nemačke pokreće zločine. Komitet 300 stoji iza albanske mafije. Srpsko lukavstvo – slabost. Otkrijte zašto je Rej Ban u Hagu?

Britanski pečat, drugi tom Islamske republike Nemačke, maestralan je špijunski roman koji vas sa lakoćom uvodi u svet intriga, prevara, i obmana. Dejan Lučić, je čovek koji odlično poznaje svetsku zakulisanu politiku On nam otkriva zašto se operacijom Katapult Evropa već decenijama puni muslimanima, zašto se Turska vraća na Balkan? Da li je Homeini britanski agent, kao i Rafsandžani, najveći izvoznik pistaća u SAD? Ko stoji iza rata Irana sa Izraelom, Amerikom i Britanijom? Odgovor je jednostavan! Nemačka, iz ekonomskih interesa, klizi prema savezu sa Rusijom što je nedopustivo sa aspekta vladara iz senke. Zbog toga se Nemačkoj i Francuskoj, koja lavira, sprema građanski rat koji navodno treba da ih očisti od muslimanske okupacije, ali i da ih satre. Evropska unija mora da gori... Neonacisti i islamski teroristi su deo istog scenarija koji sprovodi MI-6!

Osnovna tehnika britanskog špijunskog umeća jeste da su, pre početka sukoba, svi akteri na sceni njihovi agenti od uticaja, što se zove balans sile. Medijskom, finansijskom i oružanom pomoći određuje se pobednik ne po kriterijumu pravde, već korisnosti za britansku krunu, Rotšilde i Rokfelere. Rat je biznis, a naručioci posla su iz Komiteta 300. Momci iz tajnog društva B’nai B’rit su kontrolori, agenti MI-6 su preduzimači, a teroristi i mafijaši su izvođači radova. Srbija i Nemačka su meta napada. Britanski pečat je više od špijunnskog romana, to je priručnik kojim se patriote u bezbednosnim strukturama edukuju kako se stvarno vode špijunske operacije u inostranstvu. Zgrabite ovu knjigu i otkrijte tajnu sudbinu Evrope!

И за Авторот на книгата

Dejan Lučić

745.jpg

Dejan Lučić je za mnoge obaveštajni monstrum, koji je desetak godina, pre ruske vojne obaveštajne službe GRU, objavio „Plan o obnovi Hazarstana“ u svojoj knjizi Islamska republika Nemačka! A još 1994, u Vladarima iz senke– scenario pravljenja države Vojvodine u okviru „Operacije Habzburg“! O secesiji Kosmeta Lučić je bio nemilosrdno iskren u Tajnama albanske mafije, gde je još 1989. optužio levo krilo CIA-e za izdaju Zapada!

Dosad je objavio sledeće knjige: Varvarstvo u ime Hristovo, 1 i 2 (sa prof. dr Dragoljubom Živojinovićem), 1988; Tajne albanske mafije, 1989; Tajne lopovskog znata, 1990; Pavelićev testament, 1 i 2, 1990. i 1991; Vladari iz senke, 1994; Islamska republika Nemačka, 1 i 2, 1999. i 2000; Kraljevstvo Hazara, 1 i 2, 2005. i 2008; Teorija zavere, 2009, Kineska osveta 2011.

Се извинувам бидејќи не е на македонски, ама мислам дека може да се разбере

Инаку книгава има повеќе делови, според содржината, е интересна за читање.

http://www.laguna.rs/n1878_knjiga_islamska_republika_nemacka_2_britanski_pecat_laguna.html

А што,во Македонија неможе да се случи тоа ? па кога учки кои ја нападнаа државата станаа власт,земаат пари за седење дома,што е апсурд во секое поле на постоењето,зошто па да неможат и овие кои директно не ја нападнале Македонија ? кој ќе дигне против тоа,славните Македонски патриоти кои никогаш не се дигнале за ништо освен за митизни ?..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom