- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
немаш работа?Да, во Швајцарија можеби.
Или сега ќе почнеш да ме убедуваш и дека не сакам да работам и сум мрзлива и затоа немам работа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немаш работа?Да, во Швајцарија можеби.
Или сега ќе почнеш да ме убедуваш и дека не сакам да работам и сум мрзлива и затоа немам работа?
Како го измери патриотството на Стојанче? Иначе го видов статусот Стојанче смао се прави интересен како и секогашАбе добро, штом дочекавме најголемиот патриот во државава, Стојанче, кој бил опасно рануван во 2001, да пише на фејсбук „што побрзо да оздрави Ахмети“, ова со ИСИС е мачја кашлица...
Со абакус.Како го измери патриотството на Стојанче? Иначе го видов статусот Стојанче смао се прави интересен како и секогаш![]()
Јас не се слагам со твоето мислење....и се додека некој така размислува,ќе бидеме газени од секој што ќе го посака тоаАбе луѓе ние се помиривме со тоа Учки кои убиваа македонски војници и цивили да ни седат во Влада, во Собрание, на јавни функции и да одлучуваат па ова е ситна боранија со Ислимистиве што се борат за ИСИС.
Ќе си се реализира и ова како се што побарале досега, затоа што тоа е цената на изгубената војна во 2001.
Македонците се толку рамнодушни станати што к-- не ги боли веќе за ништо.
Никој јасно, гласно и јавно не би ти кажал дирекно што се случува затоа што такви се политиките, патем затоа постои и политика нели.Јас не се слагам со твоето мислење....и се додека некој така размислува,ќе бидеме газени од секој што ќе го посака тоа
Сакам големите во Државава,што ја водат истата, да излезат и јасно и гласно да се изјаснат што е ова лудило во Државава
А не уште да објавуваат за секој што ќе загине....еве како денеска![]()
Не сме помирени со тој факт друже, а Македонецот у принцип баш и QR го боли зашто таков ни е програмот. = Превише сме туцани, превише....Абе луѓе ние се помиривме со тоа Учки кои убиваа македонски војници и цивили да ни седат во Влада, во Собрание, на јавни функции и да одлучуваат па ова е ситна боранија со Ислимистиве што се борат за ИСИС.
Ќе си се реализира и ова како се што побарале досега, затоа што тоа е цената на изгубената војна во 2001.
Македонците се толку рамнодушни станати што к-- не ги боли веќе за ништо.
Да споделиме европски вредности !!!Danish Islamists refuse to deradicalize, insist Danes change their values