ИВЗ бара вработување на џихадистите повратници од Исламската Држава

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ќе му излезе подобро на џихад да одиш отколку да учиш. И онака како џихадист 100% ќе се врабортиш

Ако тие што сакаат да идат во Доњецк. И за ними ли следува место во администрација? Кој ќе ургира за ними МПЦ?

Ја да сум од ИС не би се вратил овде. Па ова не е калифат ко прво, ко второ има толку многу неверници за убивање а толку малку оружје, нема девици него хименопластика и има свинско во изобилие, овците се само за пасење. Јебеш математика, језда они се неписмени и ќе дојдат на жими мајка па пак после ќе дигаат револуции, сакаме назад, е нема, ќе скапате овде со неверниците! И да, вработете ги во администрација, стварно ми фалат оние фацки што не знаат да лупаат печат а земаат 30 000 плата. Срцки! <3

Овде поисплатливо станува да идеш да се "бориш" 2 месеца и да се вратиш како господин вработен ке бидеш него да земеш факултет да учиш 4 години.

Кај ќе ги вработат?
Во МИК Свети Николе или во Промес? :popce:

image.jpg

Вака, хумано

Последно уредено:
Шведска стана превише либерална земја, али превише, гледа на сите да угоде.
Машките почнуват да ги учат како да мочаат ко девојчиња за да не се чуствувале супериорни.
За некоја година Шведска ќе стане ISIS 2

10520106_10153583086622925_4142986948127767152_n.jpg
Каква е оваа пропаганда !?:!??!?
10433885_562182837218671_8346859421302838409_n.jpg

Замислете,работи некој тазе вратен од бојно поле,тотално пореметен,вработен во сендвичара.Здраво-здраво-дај ми еден хамбургер со кечап само.Ти го праи,ти го дава и со мајонез,и онака со повишен тон му викаш,абе со кечап само ти кажав ! и те сече на 20 парчиња,и ИВЗ излага со соопштение дека безобразен клиент повишил тон на џихадистче што било во рехабилитација и не покажал солидарност и не покажал почитување кон џихадистот,тој постапил правилно и ИВЗ,САД,НАТО,ќе го следат судењето со посебно внимание,а се најавуваат и протести за пред влада и пред суд,бидејќи муслиманите не се терористи,србските тајни служби го изрежирале тоа.

Швеѓаниве пред некоја ден дадоа ваков предлог, и еве го овој од ИВЗ одма да не остане покусо, ама добро толку му чука... Што е најжално двете најголеми албански партии во државава одма ќе застанат позади изјавава, и овие идоливе на Брутус ќе ги слечат пантолоните...

Уф, уште сега замислувам да одиш кај некој што сечел глави да го молиш да ти заврши некоја работа.... или пак недајбоже да ти биде колега на работното место.... језиво нели?
Доказ дека не треба да правиме се што се дешава во светот :D

Исто да се вработат и оние муслимани кои не отишле на џихад, за да не паднат во искушение да заминат во војна за пари

Ми се свиѓа како размислуваш. Може некогаш на ред ќе дојдат и моите внуци за вработување. Нели да не паднат во искушение да не станат муслимани па после да заминат во војна за пари.[DOUBLEPOST=1422435926][/DOUBLEPOST]
Ако тие што сакаат да идат во Доњецк. И за ними ли следува место во администрација? Кој ќе ургира за ними МПЦ?

Ако ушете си во недоумица јас би ти препорачал да не одиш за Доњецк. ИВЗ имаат појака лоби група, оди кај што ќе те пратат они. Нели гледаш сега и во МПЦ се инфилтрирани... Во Струга на водици на шќиптарски се пее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom