B&W и Sepia фотографии (само ваши дела)

Абе фаца ипол слика шо да кажам:pos:. Колор фотка направена црно бела и ставена рамка у фотопејнт.

точкест напиша:
Абе фаца ипол слика шо да кажам:pos: чиста глупост. Колор фотка направена црно бела и ставена рамка у фотопејнт.

Told you дека сум аматер :kesa: И во фотографија и во Corel Photo Paint :kesa:

Иначе B&W фото е така да сликаш, а ако само ја преправиш ништо не добиваш, моите фотки се така сликани без фотошоп фотопејнт ор ватевр. Пробај

точкест напиша:
Абе фаца ипол слика шо да кажам:pos: чиста глупост. Колор фотка направена црно бела и ставена рамка у фотопејнт.

Зошто глупост? Тоа што некој вака или така се потрудил да направи таква фотографија, па макар да е тоа од општа заинтересираност, не е глупост. Напротив, секој труд треба да се цени.

Tockest ne mora da se nerviras :) jas so da recam pa ko ke vidam nekoj debilski fotki so mob, ama aj si vikam amateri i ke mu recam arni se. Uzivaj si se znaj ovde koj ceni fotografija

FLiX напиша:
Tockest ne mora da se nerviras :) jas so da recam pa ko ke vidam nekoj debilski fotki so mob, ama aj si vikam amateri i ke mu recam arni se. Uzivaj si se znaj ovde koj ceni fotografija

Последна опомена и тебе за ваков коментар. Што муабет е тоа дебилски фотки? И јас се мислам што да викам кога те гледам тебе на пример што не знаеш или можеш да пишуваш кирилица, па не ти коментирам дека дебилно пишуваш. Пример де ...
И да, да е некој од вас со некаква диплома, а другите се на испит, ајде де, ама ова е форум и секој својот труд или обично хоби има право да го напише или прикачи како слика, без ваши непотребни лоши коментари. Немате право да ги потценувате останатите членови.

FLiX напиша:
Фликс знаеме на кој пишуваш така да не се лажеме:)

И да, да е некој од вас со некаква диплома, а другите се на испит, ајде де, ама ова е форум и секој својот труд или обично хоби има право да го напише или прикачи како слика, без ваши непотребни лоши коментари. Немате право да ги потценувате останатите членови.
Иначе Дивајн немам диплома а и другите не се на испит, но јас сум човек и имам СВОЕ мислење нели?:smir:Иначе таман работа да вреѓам член мислам[

добро мала грешка корегирана... следува после тоа мојот совет

Иначе B&W фото е така да сликаш, а ако само ја преправиш ништо не добиваш, моите фотки се така сликани без фотошоп фотопејнт ор ватевр. Пробај

Moето несредено повеќенаменско биро. Сликано е со мобилен Sony Ericsson W800i 2 MP. Бидејќи има можност од три различни ефекти (Црно-бело, Сепиа, Соларизирано и Негатив), го сликав истиот аранжман со првите три ефекти, значи не е една иста слика па да е преравана со фотошоп туку три различни, само колку да се види разликата.
By the way точкест што е сепиа сликите и тие тука или на друго место?

DSC00300.jpg

DSC00299.jpg

DSC00298.jpg

Гаго еве го насловот преправен значи од денес па натака, за да не се отвара нова тема а е навидум сличен стил може и тука да се ставаат Сепиа слики:) бујрум баклава

Еве ви една фотка B&W техника, сликано од мене со K750.

DSC00927.JPG

Капки

И лично за мене мојот мастерпис:vozbud:онака за ладење слика

клик големи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom