Со каква WC хартија си бришете газето?

51sP%2BPmeduL._SX300_.jpg

Со страници од индексот дека битна ми е само партиската..

Незнам брат која ти е таја од десет динари хартијата, али со овије од евн, водовод, радиодифузна, порез, мене ми се расали газево, абе ни за то не ги бива. До толку се чкарт шо и на хартија штедат.
Убај се овије дипломскиве, со самото виткање тие се по аеродинамични за 42%, така да кога ќе ја ставиш хартијата до какушките со помалце напор ти лизунуваат натре во хартијата, едино е лоша ак ја фрљиш во школката оти немојт да се распаднит, така да морат да ја фрлиш в канта.
Е тогај разбрав дек ми е доста од сите срања, па користам сега трослојна перфекс хартија, лаванда мириз. Види за мене кењањето е уметност за да си го доловам ефектот морат од оваја трослојнава да користам зш идат до еден сплет на одлична хармонија и излегвиш од кенеф задоволен, јер то е најбитното.

Купуваш најскупа ама ја користиш 2 пати. После првта употреба ја оставаш на балкон да се исуши и спремна е за нова употреба. Може и 3 пати, ако испроба некој нека каже.

Исто срање ти е тоа.
Е не е исто грешка си.

Пример :

Гомна е кога ти сереш доброволно во вц од тоа што си јадела. А додека пак пролив е додека ти сереш во вц од некоја расипана храна...
Така да треба да внимаваш што јадеш и секогаш кога купуваш нешто гледај датума на траење да не е расипано па после да си најдеш мака.

Обично кога некој има профив треба да оде на доктор или пак да се напие некое чајче.
Инаку и вака стомакот можно е да те боле ако имаш пролив.

Исто така да напоменам дека и проливот е многу така воден а за разлика од гомната кој се густи.

Како се има пролив се користи многу ВЦ хартија и ич не е многу економично за разлика од гомната.

Последно уредено:
Не трошам веќе пари на тоалетна.
Ѓунер Исмаил си праам.
Златна вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom