Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(Неможам да го видам видеото зашто бел квадрат само има).Овие се егзотични момци?
Не сакам ваква музика, нели кој сака, ама такво е друштвото и оваа НГ на шабанско ќе биде јако изгледа. Иначе исти се и овие вторите, пејачот убија. Сериозно, имаш идено некад на нив, праат добра атмосфера?
Ниеден од бендовиве не ми е по мерак. Ако сакаш утре да идеме на рок - фест у МКЦ на ревијална вечер !?!?Идеме?
За ова пред Нова Година ако прашуваш (на 30 и 31) ке се одржува кај арапска куќа,шпанска амбасада,шведска амбасада или пак од Custom Pub према плоштад кога ке тргнеш на ширинката одма на 50 м што е .Каде ќе настапуваат, на кровот од ЕВН?
За туристи шетање супер е Охрид. Јас летоска од Хрватска шетав,пресреќни беа од убавините. И сега секој месец ме викаат да идам кај нив.види не живеам во охрид и идам само еднаш годишно и тоа во зима -за нова година затоа не ни знам многу локации мислам кафичи или ресторани каде се оти. плус се се менува односно ако оваа година е куба либре пример (тропам) нај нај другата може нема да биде.
лани стварно шо викаш многу скомно поминав а охрид бев.не беше ич скап смештајот ниту храната ниту кафичите. пошто оваа година имам гости од странство сакам да ги однесам во охрид затоа што навистина има што да се види. нивната желба е да одиме во ресторан каде има музика макар еве и кафана да биде не барам којзнаеш што ама да има позитивна атмосфера.
иначемцената ја спомнав ја кажав да за кажам лимит колку би платила иако искрено според мене и стадардиве наши е скапо да ги лупниш за една вечер..
нз ќе видиме мене ми се оди за охрид за да се прошетам и го обожавам охридското езеро што се однесува и на плоштад би одела ама другиве сакаат да играат, музика , јадење и така.
на крајот што ќе биде незнам![]()
А за на некој што сељачки кафански шеми му се свиѓаат, мн јако може да си помине...
Башка незнам дали ти у позитивен или у негативен аспект го напиша тоа : аааааама ќе им свират некои Егзотик банд кои сами по себе доста говорат![]()
Ќе свират добра музика, најдобрите хитови .. евергрини. Плус у комбинација со ДЈ ќе биде се , во однос на музиката.. А иначе менито и тука е богато прилично, тоа што го има понудено да го изедеш се .. нема да можеш да испиеш поише од 3 пива.Што музика свират овие Infinity band? Ја со друштвото се спремам за во Ревиста во Лептокарија, таму имаат понуда 2000 денари со од пиле млеко во менито, аааааама ќе им свират некои Егзотик банд кои сами по себе доста говорат:
Куча-посо ...........................[DOUBLEPOST=1418862308][/DOUBLEPOST]
Ниеден од бендовиве не ми е по мерак. Ако сакаш утре да идеме на рок - фест у МКЦ на ревијална вечер !?!?![]()
Не бе па ти Тито... Тито не го чепкај,тој е башка прича.Точно дека имам аватар од Тито ама скаран сум со турбо фолкот. Само не сум инаетчија по табиет па си идам кај што сака друштвото, така да крајно негативен е аспектот![]()
Фала многу и со лесно на работаКуча-посо ...........................
Убав помин![]()
Ако сакаш таква атмосфера, ти препорачувам во Тино да одите.види не живеам во охрид и идам само еднаш годишно и тоа во зима -за нова година затоа не ни знам многу локации мислам кафичи или ресторани каде се оти. плус се се менува односно ако оваа година е куба либре пример (тропам) нај нај другата може нема да биде.
лани стварно шо викаш многу скомно поминав а охрид бев.не беше ич скап смештајот ниту храната ниту кафичите. пошто оваа година имам гости од странство сакам да ги однесам во охрид затоа што навистина има што да се види. нивната желба е да одиме во ресторан каде има музика макар еве и кафана да биде не барам којзнаеш што ама да има позитивна атмосфера.
иначемцената ја спомнав ја кажав да за кажам лимит колку би платила иако искрено според мене и стадардиве наши е скапо да ги лупниш за една вечер..
нз ќе видиме мене ми се оди за охрид за да се прошетам и го обожавам охридското езеро што се однесува и на плоштад би одела ама другиве сакаат да играат, музика , јадење и така.
на крајот што ќе биде незнам![]()
Teshko deka kje najdesh neshto do 1000 denari a da e dobro, eventualno po nekoi privatni zabavi vo kukji, stanovi itn.Дајте бе нешто за Скопје понуди. Цена некаде до 1000 денари.
Obrati mi se vo PP !!!Дај κажејте неκоја κафана у сκопје до 1500 ден