Колку ве има што мислите дека ке расчистиме ?![]()
Па ќе расчистиме,или ќе останеме пола државичка,или ќе ги вратиме од таму кај што дојдоа во 99 кога бегаа од србите.Трето,нема.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме поселамија некој од калифатот... Ама тетовчани и кумановци нека почнат да пуцаат со информации...Хакната е страната што си ја линкнал
#Op_save_alaqsa
Hello We Are The Makers Hacker Team, If You Ask Why We Hack Your Website, It Becaus Of Killing People On Gaza And Destroying Alaqsa
This Is Warning For You Israhell ! Be Carful ! We Are Evry Weher !
We are the sound of the forgotten people, the freedom fighter in the cyberworld
and our main target is Sionisme and israhell, if you are asking why your website
got hacked by us, its basically because we want to share our message and show the world who we are,
we are not looking for fame but we have a goal to achieve
Сеа кога им пренесов на мојте дека има флрено бомби, татко ми ми кажа му кажувал некој човек од резервистите дека и 2001 пред војната бил е викани на пукање и сега пак добиле покана да идат на пукање во касарната во Ѓорче.Инаку НЕ официјално дознав дека почнале со праќање на покана за доброволци за обука на пукање со огнено оружје
Лорд оф да Рингс бе !!! Јас сум Гимли да си кажам одмаDovolno da ve iscistime od svetskata mapa ... Nie sme deca od Aleksandrova krv taka da slobodno moze da ti kazam deka eden nas jade 40 orki kako na film.
А и бомби исто така фрлаа на полициски станици ,само што во Прилеп и Куманово у 1998 http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=1827&stID=39652&pR=2Сеа кога им пренесов на мојте дека има флрено бомби, татко ми ми кажа му кажувал некој човек од резервистите дека и 2001 пред војната бил е викани на пукање и сега пак добиле покана да идат на пукање во касарната во Ѓорче.