Пред сама капија, што правел стражарот, спиел?
Бил во подрум.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред сама капија, што правел стражарот, спиел?
На ладново мислиш у капија седи?Пред сама капија, што правел стражарот, спиел?
Јас колку што знам, нормални human beings работат како стражари. Досега не сум чул дека е стражар некој суперхерој од Марвел, кој фрлените бомби ги фаќа во лет, уште не паднати на земја, и ги фрла во Атлански Океан, таму да експлодираат.Пред сама капија, што правел стражарот, спиел?
Абе ништо не знаеш ти,он зима плата за тоа како може да не знае да ја спаси станицата од кашикара.[DOUBLEPOST=1418227643][/DOUBLEPOST]Јас колку што знам, нормални human beings работат како стражари. Досега не сум чул дека е стражар некој суперхерој од Марвел, кој фрлените бомби ги фаќа во лет, уште не паднати на земја, и ги фрла во Атлански Океан, таму да експлодираат.![]()
На ладново мислиш у капија седи?
Пошо глеам пуно овде паметни луѓе има, де кажете ми дали се фатени сторителите?[DOUBLEPOST=1418227745][/DOUBLEPOST]Јас колку што знам, нормални human beings работат како стражари. Досега не сум чул дека е стражар некој суперхерој од Марвел, кој фрлените бомби ги фаќа во лет, уште не паднати на земја, и ги фрла во Атлански Океан, таму да експлодираат.![]()
Имаат стражарница, глава оставам дека толку им е топло што сипаници може да се лечат у таа просторија.На ладново мислиш у капија седи?
Ете каква штета направила бомбата во Тетово:
Друже, извини вака, ама мене да ми се роди вакво глупо дете како тебе, во весник ќе го отпишам.Пошо глеам пуно овде паметни луѓе има, де кажете ми дали се фатени сторителите?
Друже, извинето али уопште не се осеќам навредено со оглед на тоа дека ваква констатација доаѓа од некој ко тебе.Друже, извини вака, ама мене да ми се роди вакво глупо дете како тебе, во весник ќе го отпишам.
Таква дупка како на видеото и со пиратка од дебелите се прави.И ако е фрлена стварно бомба,тогаш радиусот на штетата би бил огромен,а не една мала рупичка во асфалтот.
Можеби кинеска кашикара,обично со такви располагаат они.
Колега тоа е динамитка.Таква дупка како на видеото и со пиратка од дебелите се прави.
![]()
Пошо глеам пуно овде паметни луѓе има, де кажете ми дали се фатени сторителите?