Фрлени се 2 бомби во полициски станици во Куманово и Тетово!

• Креатор на темата Креатор на темата Rossonero95
  • Време на започнување Време на започнување
А што да направи да се фрли да ја фати бомбата и пак да му ја врати у рака на тој што ја фрлил ? како на филмовите за партизаните ?

Пред сама капија, што правел стражарот, спиел?
Јас колку што знам, нормални human beings работат како стражари. Досега не сум чул дека е стражар некој суперхерој од Марвел, кој фрлените бомби ги фаќа во лет, уште не паднати на земја, и ги фрла во Атлански Океан, таму да експлодираат. :unsure:

Јас колку што знам, нормални human beings работат како стражари. Досега не сум чул дека е стражар некој суперхерој од Марвел, кој фрлените бомби ги фаќа во лет, уште не паднати на земја, и ги фрла во Атлански Океан, таму да експлодираат. :unsure:
Абе ништо не знаеш ти,он зима плата за тоа како може да не знае да ја спаси станицата од кашикара.[DOUBLEPOST=1418227643][/DOUBLEPOST]
На ладново мислиш у капија седи?

Абе немај гајле лејди,имаат греалици у куќарките,не се смрзнуваат.

Пошо глеам пуно овде паметни луѓе има, де кажете ми дали се фатени сторителите?[DOUBLEPOST=1418227745][/DOUBLEPOST]
На ладново мислиш у капија седи?
Имаат стражарница, глава оставам дека толку им е топло што сипаници може да се лечат у таа просторија.

Ете каква штета направила бомбата во Тетово:

И ако е фрлена стварно бомба,тогаш радиусот на штетата би бил огромен,а не една мала рупичка во асфалтот.

Можеби кинеска кашикара,обично со такви располагаат они.

Пошо глеам пуно овде паметни луѓе има, де кажете ми дали се фатени сторителите?
Друже, извини вака, ама мене да ми се роди вакво глупо дете како тебе, во весник ќе го отпишам.

Друже, извини вака, ама мене да ми се роди вакво глупо дете како тебе, во весник ќе го отпишам.
Друже, извинето али уопште не се осеќам навредено со оглед на тоа дека ваква констатација доаѓа од некој ко тебе.

И ако е фрлена стварно бомба,тогаш радиусот на штетата би бил огромен,а не една мала рупичка во асфалтот.

Можеби кинеска кашикара,обично со такви располагаат они.
Таква дупка како на видеото и со пиратка од дебелите се прави. :icon_lol:

petarda_fn.jpg

Пошо глеам пуно овде паметни луѓе има, де кажете ми дали се фатени сторителите?

За твоја информација МВР излезе со демант дека не се нападнати нивните полициски станици во Тетово и Куманово, а ти сакаш да ги фатат сторителите???:facepalm:

МВР официјално демантира дека се нападнати полициските станици во Тетово и Куманово.
„Пријавено беше дека во близина на полициските станици во овие градови се слушнале експлозии. Екипите веднаш излегоа на терен. Утврдено е дека не се нападнати полициските станици и дека нема никаква штета ниту на полициската станица во Тетово ниту на станицата во Куманово. Увидот се уште трае, а по неговото завршување ќе знаеме точно за што станува збор“ - велат од МВР заPress24.

http://www.press24.mk/mvr-se-oglasi-po-eksploziite-vo-tetovo-i-kumanovo

Може и да е вистина,а може и да купуваат време за да не се крене одма паника.

Прво рекоа немало бомби,па имало ама во близина,односно во шахти ги фрлиле во близина на станиците,така да веројатно си купуваат време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom