Фрлени се 2 бомби во полициски станици во Куманово и Тетово!

• Креатор на темата Креатор на темата Rossonero95
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ве има што мислите дека ке расчистиме ?:aplauz:

Па ќе расчистиме,или ќе останеме пола државичка,или ќе ги вратиме од таму кај што дојдоа во 99 кога бегаа од србите.Трето,нема.

Инаку НЕ официјално дознав дека почнале со праќање на покана за доброволци за обука на пукање со огнено оружје

Dovolno da ve iscistime od svetskata mapa ... Nie sme deca od Aleksandrova krv taka da slobodno moze da ti kazam deka eden nas jade 40 orki kako na film.

На Eat Me Burek кажаа дека можно е да било лажна вест од албанските медиуми и нашиве глупи медиуми со копи пејст само пренеле ...

Хакната е страната што си ја линкнал :)

#Op_save_alaqsa
Hello We Are The Makers Hacker Team, If You Ask Why We Hack Your Website, It Becaus Of Killing People On Gaza And Destroying Alaqsa

This Is Warning For You Israhell ! Be Carful ! We Are Evry Weher !

We are the sound of the forgotten people, the freedom fighter in the cyberworld
and our main target is Sionisme and israhell, if you are asking why your website
got hacked by us, its basically because we want to share our message and show the world who we are,
we are not looking for fame but we have a goal to achieve
Ме поселамија некој од калифатот... Ама тетовчани и кумановци нека почнат да пуцаат со информации...

Инаку НЕ официјално дознав дека почнале со праќање на покана за доброволци за обука на пукање со огнено оружје
Сеа кога им пренесов на мојте дека има флрено бомби, татко ми ми кажа му кажувал некој човек од резервистите дека и 2001 пред војната бил е викани на пукање и сега пак добиле покана да идат на пукање во касарната во Ѓорче.

BEROVO , DELCEVO , MAK.KAMENICA , KRESNA , BLAGOEVGRAD , SANDANSKI , MELNIK , PETRICH .... Veruj nejkes da znaea so moze da vi se desi , samo bez amerikanci , to e isto kako na strategija igrica na PC da igras so sifri ... Ideme na fer borba do kraj .

Dovolno da ve iscistime od svetskata mapa ... Nie sme deca od Aleksandrova krv taka da slobodno moze da ti kazam deka eden nas jade 40 orki kako na film.
Лорд оф да Рингс бе !!! Јас сум Гимли да си кажам одма :duel:

Од по одамна се викаат на стрелање и обука,јас имам слушнато за млади дечки дека се викале,од Берово мислам или така нешто,по 19-20-21 година...не сум слушнал за резервистите такво нешто.

Ајде тетовци и кумановци,сигурно некој прошол покрај станиците или живее во близина,нека кажат дали е вистина или пак само глупости од медиумиве наши ?

Во Македонија ако некогаш се случи 7 дена да нема бомби, да не се тепат наши деца, да не се плачкосиват цркви, да нема каменувани возови и автобуси е тогаш ќе се загрижам дека нешто ненормално се случува.

Сеа кога им пренесов на мојте дека има флрено бомби, татко ми ми кажа му кажувал некој човек од резервистите дека и 2001 пред војната бил е викани на пукање и сега пак добиле покана да идат на пукање во касарната во Ѓорче.
А и бомби исто така фрлаа на полициски станици ,само што во Прилеп и Куманово у 1998 http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=1827&stID=39652&pR=2

Факт дека ова е далеку од наивна ситуација,и факт дека нешто се спрема.Од чиста мира никој не фрла бомба,така да прилично озбилна работа е.

Се мириса на 2001,но според мене уште некоја година ќе се тера вака,нема да пукне толку брзо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom