Begleri

• Креатор на темата Креатор на темата Клошар.
  • Време на започнување Време на започнување

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Беглери е грчка играчка, тепач на време. Зафаќа екстремно мал простор, не кошта повеќе од половина леб, лесна е и многу проста. Многу е тешко за совладување на некои техники и трикови на беглерите. Вака изгледа ова ,,чудо''.
8105737810_76666588de_z.jpg

begleri.jpg

Ова се некои почетнички техники:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-vFfFVvKHqE
А ова е веќе про :).
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8Ke6XQG21Rs
Навидум е од просто, попросто, но не е така. Овие може секој да ги направи со предмети најдени по дома, може секој да ги проба, но не секој може убаво да ги научи. На сите им препорачувам да си направат вакви и да пробаат да ,,манипулираат'' со нив :).

Интерено. Ме потсети на клик клакот со кој сите израснавме:)
bajo-35490-klik-klak-drewniana-zabawka-zrecznosciowa.jpg

Еве како изгледат HOME MADE by kooperativa :цицки:
Само ги направив, нема да си играм................ и знам дека се малку долги, ама лесно се подесува должината
Begleri.jpg

Kako da napraem cudovo? :)
Од ск си? Ако си, тогаш лесна работа. Има еден дуќан за домашно изработување на накит во зградата на QBE. Не му знам име, ама со црвени филии се стаклата и гледа на главна улица.
Тука ќе си најдеш се' што ти треба, од теговите/топчињата (наречи ги како сакаш) и врвката која е екстра јака. Во моментов за жал имаат само во две бои, женски бои, розева (ко на мојата слика) и виолетова.
Да не откривам цена (сепак се поклон овие на сликата) но, .............. не боли, ................ многу :pipi:

Од ск си? Ако си, тогаш лесна работа. Има еден дуќан за домашно изработување на накит во зградата на QBE. Не му знам име, ама со црвени филии се стаклата и гледа на главна улица.
Тука ќе си најдеш се' што ти треба, од теговите/топчињата (наречи ги како сакаш) и врвката која е екстра јака. Во моментов за жал имаат само во две бои, женски бои, розева (ко на мојата слика) и виолетова.
Да не откривам цена (сепак се поклон овие на сликата) но, .............. не боли, ................ многу :pipi:
Нажалост од Тетово сум. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom