Проблем со телевизорот- LED LG 42 LE 4500

• Креатор на темата Креатор на темата puno
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 март 2012
Мислења
8.686
Поени од реакции
5.373
Во еден момент сите канали се збришија, почнав пак да ги барам и програмирам но ми вика дека треба да ја проверам антената. Но пробав со друг телевизор се добро функсионираше.
Имам гаранција уште година, но ме мрзи да го однесам затоа што нема да ми го вратат со недели, а немам друг.

Има чаре?

Благодарам однапред.

Да го однесиш бидејќи ти е под гаранција и да не гледаш со недели. Благодарам одНАЗАД...

Ресетирај го телевизорот на фабрички синтези. Ако е смарт ова го има сигурно но би требало и на другите да го има. Може е некој баг во совтверот.

Пробав со factory reset, се ресетира се, не сум сигурен која држава да ја избирам , меѓу Германија и белгија се двоумам...[DOUBLEPOST=1416340281][/DOUBLEPOST]Пробав со factory reset, се ресетира се, не сум сигурен која држава да ја избирам , меѓу Германија и белгија се двоумам...

Последно уредено:
Зошто не отворите посебна тема за вакви работи,помош за тв,пц,телефон и други уреди,не на секое нова тема да отвораат.

-Кајгана Сервис

Пробав со factory reset, се ресетира се, не сум сигурен која држава да ја избирам , меѓу Германија и белгија се двоумам...[DOUBLEPOST=1416340281][/DOUBLEPOST]Пробав со factory reset, се ресетира се, не сум сигурен која држава да ја избирам , меѓу Германија и белгија се двоумам...
Белгија ти е боља варијанта , полесно можеш у репрезентација да влезеш !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom