Уредување на стан

• Креатор на темата Креатор на темата ITK
  • Време на започнување Време на започнување

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Здраво ми требаат предлози за фирми или архитекти што би се согласиле да ми ја бркаат целата работа околу уредувањето на станот. Не сум многу упатен во вие работи но ми треба некој да ми ја избрка цела работа мои да бидат само идеите зошто немам многу време за по продавници,мајстори и сл.

http://www.ajdedoma.com.mk

Контактирај ги. Имаш таму дотичната Ивана Николовска ќе ти скоцка се што сакаш. Во соработка се со неколку фирми од Македонија така да се ќе ти набават и наместат
Се работи за приватна фирма со сопствена продукциска куќа од која излегува истоимена емисија и се дава секоја Недела на ТВ Телма. Одлична реклама за нив а интересно и за гледање.
Твое е само да пуштиш срце и новчаник.

Здраво ми требаат предлози за фирми или архитекти што би се согласиле да ми ја бркаат целата работа околу уредувањето на станот. Не сум многу упатен во вие работи но ми треба некој да ми ја избрка цела работа мои да бидат само идеите зошто немам многу време за по продавници,мајстори и сл.
Прошетај низ Пазар 3, Реклама 5.... и ќе најдеш многу фирми кои го работат она што ти го бараш.
:)

http://www.ajdedoma.com.mk

Контактирај ги. Имаш таму дотичната Ивана Николовска ќе ти скоцка се што сакаш. Во соработка се со неколку фирми од Македонија така да се ќе ти набават и наместат
Се работи за приватна фирма со сопствена продукциска куќа од која излегува истоимена емисија и се дава секоја Недела на ТВ Телма. Одлична реклама за нив а интересно и за гледање.
Твое е само да пуштиш срце и новчаник.
На прв изглед така личи, ама тој што се разбира во градежни работи не би ги препорачал АјдеДома.........., уредуваат по најнова мода, со што станот нема некоја топлина, работат неквалитетно, а притоа земаат многу пари.
:)

Нема слична тема, не знам каде да напишам, ми требаат неколку совети.
Дали некој имал искуство со производите од Lino? Сакаме да земеме мијалник/умивалник, чешма и аспиратор па ги гледавме овие производи (поефтини, секако)
мијалникот Elina 78
чешма 1420 CR
аспиратор за вградување Flexa 300 чиј капацитет од 300 м3/час ни е сосем доволен
Гледав и во други продавници, но овде ни одговара затоа што ако земеме од друга продавница, треба да платиме дополнително за вградување во кујнската столарија.

Исто некој ако има искуство со нискомонтажни бојлери (мислиме да земеме 10 литарски па се думаме околу Горење 10, од Аристон или од некој друг производител за слична цена од 3100-3500), дали за нискомонтажните е потребно посебно вградување или прицврстување на кујнските елементи или само се врзуваат со доводот за вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom