Албуми со самолепливи сликички

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.451
Поени од реакции
8.647
Дали некој некад собирал или сеуште собира сликички и ги лепи во албум?

Јас кога бев помал собирав од оние на Панини со Покахонтас, Симсонови и др

Сега се актуелни оние со фудбалери за светско и за Лига Шампиони. Јас го имам тој најновиот Лига Шампиони. Но мене ме интересира дали постои некој албум со сликички во Mакедонија да се купи што нема да е фудбал ? Фудбал ич не сакам од спортови.

Последно уредено:
Јас кога бев мал, ги собирав сите албуми кои ќе излезеа. Буквално сите.
Али тоа беше многу одамна.

Собирав еден мислам со животни нешто беше , ако добро се сеќавам можда грешка сум , и некои од овие со фудбалери светско такви работи имам собирано, ама тоа беше многу порано , детенце бев :D Моментално ништо . Баш ќе побарам дома ако успеам да најдам нешто , интересно ќе е да се потсетам на убај времиња.

Јас ко мал собирав сликички од Животинско Царство незнам зш ама омилени ми беја, по пет чоколадцина денот јадев прав бумбар се сторив тогај, ама битно среќен бев.

И јас собирав Покахонтас како мал, и NBA, и сите албуми за Светските првенства во фудбал од 1998 па до 2014, собирав и Тарзан - од тие со кесички со по неколку сликички.

Од албумите за кои сликичките одеа со чоколади, бонбони и гуми за џвакање - Химен, чии сликички ги имаше во гуми за џвакање, Jura постерот со диносауруси чии сликички ги имаше во бонбони, собирав и Животинско царство со чоколадите на Краш. Се сеќавам како мал дека од Краш ми пратија голем пакет со производи затоа што успешно го пополнив целиот албум. Пред три - четири години заедно со (тогаш) девојка ми решивме да го собираме новиот албум на Животинско царство - исто и тој го пополнивме цел, и исто така добивме пакетче производи од Краш, само многу помало од тоа што го добив како дете.

Не се ни сеќавам какви се не глупости имам собирано. :P

Еве јас кои ги собирав:

Фудбал Европскиве и Светскиве скоро сите
Покемон
Дигимон
Штрумфови
Симпсонови

Штрумфови.
Бетмен.
Драгон Бол.
Животинско Царство.
Симпсонови (газот на меги смрдеше многу лошо :mad:).
Тој со кучињата.
Tarzan: The epic adventures.

Се сеќавам дека собирав еден од некој цртан и ми останаа уште неколку сликички......, сто дупликати собрав, ама тие сликички никогаш не ми се паднаа:)

Обожавам албуми со сликички и имам многу албуми собирано иако ниеден го немам собрано целосно,ама ми фалеле малку сличички секогаш.Од албумот Bratz за кукли ми фалеа една или две сликички и тоа ми беше рекордот,инаку имам собирано Животинско Царство уште навремето кога беа со боенки.Изи мизија,Барби,Дигимон, и што ли уште не.Многу од нив ги чувам сеуште во фиоката под креветот.Инаку моментално дремам на страна за онлајн албуми со сликички и еден веќе собрав,вториот ми е при крај.Забавно е и би сакала да ви ја препорачам - https://fantom.ie/signup :vozbud:

WWE си собирав знам, и EURO 2008 ми се единствени кои сум ги собрал целосно, други немам соберено цели, но имам Премиер Лига еден од странство донесен, СП 2014 го имам, од неколку цртани но не ми се излепени цели.

Симпсонови (газот на меги смрдеше многу лошо :mad:).
Тој со кучињата.
Симсонови имаше сликички што мирисаат. Чудни мириси имаа некој од сликичките Го собрав тој албум и зедов награда ѕиден календар .
Тој со кучињата мислам дека се викаше Ав Ав.

За Покахонтас награда беше куче ми се чини, знам нешто се собираше дали беше опаковките од купените сликички или нешто друго не се сеќавам.

Ubavo se sekjavam na albumot sto go sobiravme jas i brat mi od Zivotinsko Carstvo. Sme sobirale i drugi od fudbalski prvenstva, od crtani filmovi i razni takvi detski raboti. Nitu eden drug album so slikicki ne mi bil interesen kako Zivotinsko Carstvo. Voopsto ne sum siguren dali go sobravme cel :unsure:.

Се сеќавам на првиот албум, олимписките игри во Москва, тогашен Советски Сојуз.
Кога? Ееееееееееее далечната 1980 :свиркам: ............ знам знам, млад сум:X3:

Sobirav dosta. I sekogas mi falese po 1no slikice :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom