Си купив книга

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
BE198D11-BDC9-40DD-A2DD-414EE3F94130.jpeg

Втората филипика на Cicero против Антониј...каква демонтажа на ликот и делото на Антониј е направена тука.

Мене некој вака, го ставам на црна листа, му ги сечам двете раце и ќе му ги заковам на Ростра.

Oh wait. :D

Добив киндл поклон, па последно си “купив” Meditations - Marcus Aurelius и, о, колку сакам да има “Цитирај” под секоја страница e-инков за да му влезам со отворен ѓон оти правецот кој на хартија секогаш кокетирал со мене да не ти бил тоа што ја сум мислел дека е.

IMG_3236.jpeg

Кој е издавач кај нас за книгата Anne of Green Gables, која е најпопуларна лектира за деца во светот, со многу адаптации и се учи во сите училишта, но за жал не и во нашата земја. Сакав да ја купам за подарок на едно дете, но не можев да најдам кој е издавач.

Кој е издавач кај нас за книгата Anne of Green Gables, која е најпопуларна лектира за деца во светот, со многу адаптации и се учи во сите училишта, но за жал не и во нашата земја. Сакав да ја купам за подарок на едно дете, но не можев да најдам кој е издавач.
Чудна Шума:
1752080118556.png
350 денари е. Ја немам читано, но ја изгледав серијата, на времето. Многу потсетува на Хајди, Пипи Долгиот Чорап, Бојан од нашите - тој тип на детска книжевност.

Добив киндл поклон, па последно си “купив” Meditations - Marcus Aurelius и, о, колку сакам да има “Цитирај” под секоја страница e-инков за да му влезам со отворен ѓон оти правецот кој на хартија секогаш кокетирал со мене да не ти бил тоа што ја сум мислел дека е.

Прегледај го приврзокот 450387
shto mislish pod citiraj? kaj mene na kobo ima opcii za podvlekuvanje (highlight) a mislam deka ima opcija i za komentari dodavanje i eksport od e-book reader na kompjuter (toa za reader koj ima note-taking opcija)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom