4G / LTE мрежа

• Креатор на темата Креатор на темата UNISTUVAC
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска го прашував на тој во Оне што работи во Охрид, како демек разбрал можно е оваа недела да имаат нови понуди и ќе имало и 4г за телефони ама не знаеше.

Ме интересира бидејќи и сега 3г мрежава од оне е одлична во охрид 10 мегабита иде како ништо.

Мене во Штип ми вади едвај 2.5 mbps а во Скопје ми има извадено до 6. Може да постираш спидтест тука? Другар што има Lumia 920 во Скопје во Градски Зид фаќа 4Г ја дава но вика забранет пристап.... Викаш можно да пуштат понуди со 4Г за мобилен?

Мене во Штип ми вади едвај 2.5 mbps а во Скопје ми има извадено до 6. Може да постираш спидтест тука? Другар што има Lumia 920 во Скопје во Градски Зид фаќа 4Г ја дава но вика забранет пристап.... Викаш можно да пуштат понуди со 4Г за мобилен?

Ќе постирам секако, иначе да ќе пуштат кај и да е, до нова година сигурно :)

Ќе постирам секако, иначе да ќе пуштат кај и да е, до нова година сигурно :)
Ми личи идентична приказна, баш како што го „пуштија“ Wi-MAX-от пред неколку години.

Koga sme kaj 4G еве интересна понуда од Т-Мобиле:
http://www.t-mobile.mk/public/zemi-super-4g-smartfon-za-1-denar.nspx
Неограничн (5 Гига) интернет 4G + неограничени разговори кон сите мрежи за 999 денари + ДДВ изгледа прилично солидно.
Што мислите за телефониве што се на понуда за еден денар, ги бива?

Неограничн (5 Гига) интернет 4G + неограничени разговори кон сите мрежи за 999 денари + ДДВ изгледа прилично солидно.
Drugar mi sto e sef vo eden od salonite me ubeduvase da go zemam ovoj paket so Sony telefonot koj e dosta dobar, no jas nesakav da mi bide na firma brojot :) Bidejki ovaa ponuda e za firmi

Неограничени 5GB? :)

Дали мојот Samsung Galaxy S4 GT-I9500 подржува 4G мрежа? Зашто сега ми истече договорот и планирам да се префрлам, со попуст ми доаѓа некои 500+ денари месечно, па ме интересираше.

Дали мојот Samsung Galaxy S4 GT-I9500 подржува 4G мрежа? Зашто сега ми истече договорот и планирам да се префрлам, со попуст ми доаѓа некои 500+ денари месечно, па ме интересираше.
Не, 9505 пoдржувa 4Г

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pred edna nedela go prodolziv dogovorot so VIP za taa rodendenskata tarifa koja kosta 666 den. Vo nea imam 9 gb 4g internet i neograniceno razgovori i poraki. Ovaa nedela ja koristev za isprobuvanje na 4g niz celo Skopje i uvidov deka od nas. Ilinden preku Madzari i Singjelic do Avtokomanda i celo Skopje do Gjorce imam konstantna 4g mreza. Mnogu, navistina mnogu retko se slucuva da snemam 4g. E sega okolu brzinata. Segde brzinata na simnuvanje im e najmalce 20 mb/s a najmnogu sum fatil 75mb/s. Dodeka na prikacuvanje im e znacitelno pobrza.

alcatel idol 2 e 3G e sea koa pushtiv net nema 3g tuku toa H nad mrezata,kako moze da se vidi toa 3g

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom