Фан Клуб: Олимпик Лион

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Веб-сајт
sportdenes.com
Според мене мислам дека Лион е една од најдобрите француски екипи, но воедно и една од најдобрите европски екипи. Иако немаат некои познати играчи ( освен Жунињо, Барош, и Вилторд ) постигнуваат големи успеси, како во француското првенство, така и во Лигата на шампионите.
Па што мислите вие за Лион ?

ZIKS, го поправив насловот како што треба да биде, инаку, мојата омилена екипа од ЛШ, последниве години сум си за нив.

ZIKS напиша:
Според мене мислам дека Лион е една од најдобрите француски екипи, но воедно и една од најдобрите европски екипи. Иако немаат некои познати играчи ( освен Жунињо, Барош, и Вилторд ) постигнуваат големи успеси, како во француското првенство, така и во Лигата на шампионите.
Па што мислите вие за Лион ?
vaka da ti kazem:
ja navivam za roma toa znaci deka na 21 ovoj mesec ce igraat vo liga na sampioni taka??
lion e dobra ekipa a sea so baros uste se posilni i mislim deka roma ima 35% a lion 65% da pomine osmina finale.
TI STO MISLIS??

runBABYrun напиша:
vaka da ti kazem:
ja navivam za roma toa znaci deka na 21 ovoj mesec ce igraat vo liga na sampioni taka??
lion e dobra ekipa a sea so baros uste se posilni i mislim deka roma ima 35% a lion 65% da pomine osmina finale.
TI STO MISLIS??

ЕЕЕ абе ај не ме заебавај 35% за рома...ова нема врска Лион ѓи посера на Реал Мадрид не па на рома...ццц...Лион се јаки ама ич не ја мразам

armin06 напиша:
Ama sea se vo kriza

Како навивач на Реал Мадрид, немаш право да збориш за Лион :)

А ни јас..... Како навивач на Барселона....:pos2:

^^GoriLLaZ^^ напиша:
ЕЕЕ абе ај не ме заебавај 35% за рома...ова нема врска Лион ѓи посера на Реал Мадрид не па на рома...ццц...Лион се јаки ама ич не ја мразам
vaka da ti kazem gorilaz topka e se vrti taka??
nisto ne se znae a koga sme kaj real redovni pacienti se kaj lion a da ti kaze deka vo domasno imaja 2 poraza po red.
i ne se ni i lion tolku silni za roma da nema sansi nikakvi protiv niv.

Serpico напиша:
Како навивач на Реал Мадрид, немаш право да збориш за Лион :)

А ни јас..... Како навивач на Барселона....:pos2:
Objektivno gleano ako ne si baniran moze da go kazes svoeto mislenje na koja tema sakas,Demokratija

prekrasen tim,posle ars najsilni...perfektni igraci karlstorm e 22 godini,benzema 19,fred 23,malouda..pa sega i baros(najgolemata simpatija na oulie.moze da go unistat sekoj tim niz evropa.

Струмикс напиша:
ZIKS, го поправив насловот како што треба да биде, инаку, мојата омилена екипа од ЛШ, последниве години сум си за нив.
а, како беше насловот претходно. да знам кај имам погрешено ? :)

Ja naviam za Juve, i bidejki gi nema ovaa godina u liga sampioni mislam deka lyon ke ja osvoi (da bea juve u LS, tesko nif :)).

ce uzivam vecer da gledam koga ce go jade lyon od roma i toa debelo.

:costumed2 SEKOJ DEN NE E VELIGDEN:nesum:
:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom