Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме запрепасти толку дешавкава,колку што ме запрепастија коментариве од поединци.Стварно имало монструми на форумов.
Call the cyber police !И тоа како има монструми,се заебаваат тука колку мислења да дигаат незнаат шо да пишат и ке се заебаваат.Нив тоа да им се деси дали така ке зборуат.Бог да чува.Гревота за девојчето да се надеваме дека ке го најдат.![]()
Можно ли е на отворено да отишла некаде надвор на пауза и да паднала у морето самата?Којзнае... Младо девојче, греота. А сигурно не е киднапирана. Не може да те киднапира некој додека си на должност, што знам...Или може? Страшно, страшно...
Смиреноста на која повикуваат континуирано секакви ликови, увек коа Албанците ќе ни скинат или претепаат дете, не е ништо друго освен смирување на стоката пред колење (да не прета, да не клоца, пошто осеќа што ја чека). Затоа и континуирано идеме низ истиот круг - они ќе ни закољат дете, ние ќе погаламиме малку, а ликови како тебе ќе не смируваат, за да останеме смирени до следното колење. Ме интересира дали тие смирувачки напори ќе ти бидат вака агилни, коа на тебе или на некој твој роднина или другар (ако ги имаш), ќе дојде редот.Секоја ви чест на дволичноста,БРАВО . Членовите кои ме правеа мене будала кога јас повикував за смиреност кога беа протестите за убиството во Ѓорче и сега тие истите членови,сега се шегуваат на сметка на девојчево,секоја ви чест . Ме направивте глупав,идиотски постови дека сум пишувал, ме направивте будала тогаш и ги подржавте овие членови сега кои се смеат на несреќниот случај ... Немам зборови ... Навистина сум бесен како се однесувате и како дволични стандарди поставувате ... Браво .
Брат не сакам насилство ниту сакам да има , само лошо носи . Која корист ќе ја имаме ако се степаме и Македонци и Албанци .. Поголема омраза еднакво на поголемо насилство .. Наместо да бидеме спротивната сила каде што ќе се бориме наместо палење,убивање и газење на моралот да биде спротивното .... да не се оди оффтопик ,само сакав мојот коментар да го оставам за тоа како мене ,Vori го направи ја будала кој молев да не стане некоја глупост , истите членови кои беа "добрите" ме направи ја копилето кое се однесува погрешно . И сега истите зборуваат и се шегуваат за смртта . Не треба да бидам гневен ?! Ни извини ни ништо ... Типична македонска работа ....Смиреноста на која повикуваат континуирано секакви ликови, увек коа Албанците ќе ни скинат или претепаат дете, не е ништо друго освен смирување на стоката пред колење (да не прета, да не клоца, пошто осеќа што ја чека). Затоа и континуирано идеме низ истиот круг - они ќе ни закољат дете, ние ќе погаламиме малку, а ликови како тебе ќе не смируваат, за да останеме смирени до следното колење. Ме интересира дали тие смирувачки напори ќе ти бидат вака агилни, коа на тебе или на некој твој роднина или другар (ако ги имаш), ќе дојде редот.
Како народ у коментирање на нешто сме.. Не ги навредувајте простите бре, за маќедончето нема збор кое може да го опише во вистинска смисла на зборот.Може некој ќе се препознае овде. Ама ич не ми е гајле.
Инаку на темава..
Се е можно денес. А да паднала во море самата? Не знам, тешко ми е да верувам во таа опција. Сигурно не седела прв пат на палуба сама па да не знае да внимава на тој дел.
Мене што ме чуди во сето ова е што некаде прочитав дека планирала да се врати дома, исто така и пораката на фејсбук дека некој период нема да комуницира со родителите и на крај исчезнала кога потпишала трет договор. Овде ми мириса на нешто. Не знам што. Но се плашам дека е убиство. Зошто би било самоубиство кога била среќна личност? Кога била задоволна од постигнатото ?