Концерт/настап што најмногу ви оставил впечаток?

• Креатор на темата Креатор на темата outcast
  • Време на започнување Време на започнување
Таламаска-Азакс Синдром на Стенковец минатата година (од клаберските денови :pos:).

Bloodhound Gang,ептен добро беше,смешки и добра музика.

Suffocation во Скопје. Кралевите на death металот. Публика 60 души, атмосфера ко 6000...

аууууууу на RED HOT CHILLI PEPPERS аууууууууууу
го глеав пред некој ден и сварно беше закон,а посебно она "Around the world" кога ја свиреа аууууууууу:music3::music3::music3::music3::music3::music3:

На настапот на Тиесто на 04 мај годинава си поминав најлудо во животот, а откачив на омилената трака In The Dark.

КРАФТЕВЕРЕК И МАССИВ АТАК дефинитивно Супер

www.apr.org.mk

клик и дај ни подршка

Bez dvoumenje Prodigy.Posledniot pat na saem koga bea. 5 dena mi zuese glavata zaso bev napred do ozvucenjeto.Ludnica bese. Ozvucenjeto bese super,osvetluvanjeto isto a i deckite gi biva.

The Prodigy... ne slusham takva muzika ali Koncertot beshe kubenje kosi :)) luda atmosvera legendite ja napravija uste tolku i si pominav najubavo hehe :)

Apocalyptica,Whitesnake i najdobar na Leb I Sol.

Rammstein @ Sonisphere. Неможам да најдам зборови за да опишам мал дел од тоа што го направија, почнувајќи од изведба, настап, пиротехника...

Моментот на American Woman vs Fly away, ерекција. Lenny, Охрид, лето 2008.

Штета што картите ми беа на последниот ред и не ја фатив атмосферата, но убаво си поминав. Ова беше во Борис.

И после толку многу години, сеуште го држи гласот и е еден од ретките кои не ја промашува оваа дупка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom