Документарец за Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ^The Game^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јануари 2007
Мислења
209
Поени од реакции
1
na youtube pronajdov documentarec za makedonija se vika A Day In Macedonia podelen e vo poveke delovi(tamu)ne znam zoso nigde ne sum go videl da go davale ili nikoj ne znae za toa.vo sekoj slucaj dobar e documentarecot.Ne e loso da go poglednete.i pisete neso vo vrska so ova!

Го имам гледано и мислам дека е добра промоција за туризмот во Македонија. :helou:

Pred nekoja godina go davaa sekoe sabajle na MTV, neznam sega dali go ima uste (nisto cudno i sea da go ima, taka i taka nemaat nikakva programa), ama kako i da e ne e los

Го иам на видео касета уште на времето. :)

Епа ете сега го гледав и да навистина е супер како и коментарите за документарецот а и државата. Мило ми е што некој се потрудил да ја истакни Македонија на овој или оној начин али нешто како да не е во ред. Прикажана е како традиционална, отворена, народска, убава држава. Што мислите дали е премногу добро за да биде вистинито?:raz:

па вистинито само што никој не сака да излезе од дома.Секој седи пред тв и чека вести.:tv: :tapp: тоае

Rap-Fenomen напиша:
па вистинито само што никој не сака да излезе од дома.Секој седи пред тв и чека вести.:tv: :tapp: тоае

????

A be i akcionen film da napravat za MAkedonija, i da dobie oskar djabe e, kako prvo turistite od stranstvo rezerviraat preku internet, a kaj nas toa e zasega nevozmozno, bidejki nikoj hotel ne e zainteresiran za toa, a i ne se obuceni za toa

super spot za nasava zemja
p.s nekako staromodno za moj ukus-pocetokot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom