Начини за заработка за тинејџер?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonimen
  • Време на започнување Време на започнување
А кај да најдиме бакар??? Треба да копаме негде??? :):):)
Не бе онака само си се шеткаш и некад че најдеш штознам телефонска жица и сл, а ако веќе неможеш да најдеш купи па продај

Луѓе да не ин крадеме работа на циганине (со железарија).
Јас почнав да барам работа уште од полугодие, и си најдов работа да местам инсталации по куќите(инсталатер), така да и вие побарајте малце

Епа вака...Некој 16годишен си купил облаци и сега ги тужи фабриките за загадување.Што е најинтересно ги добива процесите и зима многу пари.

Епа вака...Некој 16годишен си купил облаци и сега ги тужи фабриките за загадување.Што е најинтересно ги добива процесите и зима многу пари.
па ако е так ти купиго воздухот овај кислородот:baeh: :baeh:

хах , па ако е така јас ке си го купам сонцето, па ке ги тужам тие шо у домакинствата користат соларни системи за загревање :)

не беше тинејџер тој со облаците...голем беше :helou:

Баш и мене ми беше чудно што вика тинејџер а мислам дека беше постар човек

Можеби имам погрешна информација, се извинувам ако е така, но како и да е човекот си смислил многу интересна работа и има многу пари

Па кој има надлежност над облаците па тој да ги купи од нив.А на авионите им наплаќа?

Најверојатно истиот тој кој зима пари кога некој си купува ѕвезда и си ја крстува како сака

Што се нама да им текне на луѓево :tapp::tapp::tapp:

одишво кладилница пишеш едно ливче факаш и имаш пари:smir::pos:

одишво кладилница пишеш едно ливче факаш и имаш пари:smir::pos:
Коо видех Николич последен пишал на таа тема знајаах оти тва si го напишal :):):)

Еве одличен начин на заработка на тинејџер. „Куба либре“ бара шанкери, келнери и судопери за работа на плажа. Плата од 300 денари па нагоре, зависно од како ќе се покажеш. Пријавување во ноќен клуб „Куба либре“ или на плажата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom