Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продолжи со калциум, додавај му и лушпи од јајце во храната. Ќе дојдат во нормала природно.Прегледај го приврзокот 122242
Еве слика, овде има 4 ипол месеци, и ушињава му се малце подигнати, ама му шетаат на сите страни[DOUBLEPOST=1433280328][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 122243
Еве од друга перспектива, ама овде е помало, три месеци има
Фала ти многу во секој случај.@Epics™ ја имам куче со клапнати уши и не планирам да и ги дигамне можам да ти помогнам оти не знам ништо на темава. За тоа како се преврзува, консултирај се со одгледувач или @AleksandarC. мислам дека има контакти од одгледувачи, бидејќи чуваше претходно, па ќе ти помогне многу повеќе. Исто пробај на youtube може има сликовито како се лепат. И ај изгуглај ми го калциумот што го даваш, чисто да го видам. Не давај лушпи од јајца, доволно калциум прима од таблетите.
A da ne kupuvas na parce tuku da si kupis kalcimultivit. Provereno dobar kalcium.Фала ти многу во секој случај.
Иначе калциумот не можам да го најдам, зошто мене ми ги даваат на парче, не во кутивче. Едино да одам до Пет Шоп и да прашам па да ти кажам
Педигре немам, ама ги имам видено мајката и таткото. Дечките што ги пареа ми се другари, башка три пати ги пареа едно по друго за да се фатело поубаво.@Epics™ друже, сигурен ли си дека е Хаска?
Незнам дали оково ме лаже, али не ми изгледа дека е чиста Хаска.
Особено на првата слика, кај што е од страна сликан.
Многу нетипична форма на главата, аособено на муцката има, и длаката исто така е покуса ... жими се можда грешам, али стварно не ми личи на чиста Хаска, без навреда
Имаш ли педигре (мада ни педигре во денешно време не е 100% гаранција), си ги видел ли и мајката и таткото на леглото?
Еве ти линк од наша Македонска одгледувачница за Сибирски Хаски, да видиш отприлика како изгледа вистинска Хаска.
https://www.facebook.com/stefan.innervisionsiberians?fref=ts
Ептен некако на среќа го фатив тогаш, беше пред да заспие и само се сврте накај камерата, ама нема врска тоа, и ова не е фотогенично, една асална слика не можам да направам.@Epics™ Другар за ушите и јас имав проблеми, ама веќе кај 4 месец беа исправени. Некако на втората слика ми мати за расата чисто, знам дека не се фотогенични
Еве кај нас на 9 месеци колкава беше.Прегледај го приврзокот 122265
Оф леле мори мајко.@Epics™ малку те излажале дека од "врвни" родители!(мада најмалку е битно тоа, нека ти е живо и здраво само и ништо повеќе!) Друго, ветеринариве ама баш појма немаат како треба да изгледаат хаските, или лабрадорите... за нив куче е куче.
Во Словенија една одгледувачница сега брзо имаше кутре од месец дена (мање-више) со кренати уши што ме зачуди! Околу овој проблем баш и незнам како да ти помогнам дополнително, и јас знам дека со калциум ги креваат ушите, а за ова погоре со помагала, лепења и преврзувања првпат слушам за кај хаските пошо никој до сега не се пожалил од тој проблем за да сум сретнал решенија. Кај мене кога имав легло веќе на два месеца им беа кренати. Пробај контактирај со Стефан, сепак он долго чува хаски и е експерт за хаски во земјава.
И мене ми личи дека некој умешал прсти@Epics™ друже, сигурен ли си дека е Хаска?
Незнам дали оково ме лаже, али не ми изгледа дека е чиста Хаска.
Особено на првата слика, кај што е од страна сликан.
Многу нетипична форма на главата, аособено на муцката има, и длаката исто така е покуса ... жими се можда грешам, али стварно не ми личи на чиста Хаска, без навреда
Имаш ли педигре (мада ни педигре во денешно време не е 100% гаранција), си ги видел ли и мајката и таткото на леглото?
Еве ти линк од наша Македонска одгледувачница за Сибирски Хаски, да видиш отприлика како изгледа вистинска Хаска.
https://www.facebook.com/stefan.innervisionsiberians?fref=ts
Кафортан е скроз различно од калциум, и прави контра ефект, дава сила во растот на кучето, а коските се сеуште слаби и доаѓа до искривување. Ако сум грешка, поправете меdruze ako roditelite na kucevo se haski i si siguren,ic da ne se sekiras za uvcata 100% jas ti garantiram deka ke gi ispravi,zimaj mu apcinja kafortan 3 denara parce,davaj mu po 3 na den i nemas gajle,jas imav ist sluceaj a istiov sovet sega so ti go davam mi go dade edna prijatelka i ne veruvav deka ke gi ispravi no me ubedi da i veruvam i vistina bilio,mu davav apcinja kafortan i ad kapki zemi mu stavaj mu po 3 kapki na den vo jadenjeto,na 6 ipol meseci gi ispravi i toa preku nokj me iznenadi,i ponekogas stavaj mu i luspa od jajce vo jadenjeto pozz Прегледај го приврзокот 122278 Прегледај го приврзокот 122279 Прегледај го приврзокот 122280[DOUBLEPOST=1433338782][/DOUBLEPOST]inace bese vaka Прегледај го приврзокот 122282
Interesna facaПрегледај го приврзокот 122416
Не сме ги исправиле уште ушите, можда нема ни да ги исправиме, си се помирив, ама ако некогаш ги исправиме, вака ќе изгледаме![]()