Новиот Nexus 6 [2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Пa aкo прoдoлжиш дa спaмирaш секaде зa МИ4, никoј ќе oднемa.(без љутиш)[emoji1]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Нема љутиш, јас не спамирам, информирам.. Би сакал сите да тестираат и пишуваат за уреди како јас, ќе научиме сите повеќе :) :)

Прашањето беше за @Psyside затоа што forum.it.com.mk беше недостапен 3 дена, па никаде го немаше :)

Негрово не е баш импресиониран од шесткава. Ние нексусџии испаднавме бетер од епл и самсунг фанбојс, триста глупи анимации и бабулиња на лолипоп ставија и уште дркаме. Јок, pure kit-kat is still the deal for me.

Бетер? далеку од тоа, Лолипоп е фантастичен, а за разлика од Епл и Самсунг фанбојс, јас можам да го купам било кој телефон без да осеќам грижа на совест, немам лојалност кон одредени брендови, ама од другата страна приказната е сосема поинаква.

Бетер? далеку од тоа, Лолипоп е фантастичен, а за разлика од Епл и Самсунг фанбојс, јас можам да го купам било кој телефон без да осеќам грижа на совест, немам лојалност кон одредени брендови, ама од другата страна приказната е сосема поинаква.
Знам, што и да е, само Нексус да е. :D

Мене ми здосади од самсунг. Две години го користам и не дека се лоши туку сакам малку да сменам на изглед. :D

Nexus 6 и Note 4 се лидери во моментов, што и да се избере нема утка. Самсунг има малце подобар хардвер, дисплеј + камера, Nexus 6 има подобар софтвер, и предни стерео звучници, така да нема утка.

БТЊ од каде ти се сликите горе?

Да не знае некој каде може да се набави Моторола 6 во Македонија?

Nexus 6 и Note 4 се лидери во моментов, што и да се избере нема утка. Самсунг има малце подобар хардвер, дисплеј + камера, Nexus 6 има подобар софтвер, и предни стерео звучници, така да нема утка.

БТЊ од каде ти се сликите горе?
Од инстаграм ги најдов.

Еве што пронајдоа дивелоперите од XDA кај Nexus 6, скриена лед диода за нотификации, во просторот кај звучникот за разговор. Инаку под дифолт е исклучена/не функционира, треба да е рутиран телефонот за да се активира.

gsmarena_001.jpg

Извор : GSMArena

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom