Сигурен си во одговорот? Кога се чека, а кога не за децата да земат?Не, чекаш си као другите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си во одговорот? Кога се чека, а кога не за децата да земат?Не, чекаш си као другите
i na zena mi vcera se smeni od zadolzitelna vo finalna, taa bese na intervju 21.11.2018 vo Sofija, broj na prepiska 21256Promena od zadolzitelna vo finalen prepiska 21204 od 20.11.2018 up date @palekrstic @barselona123. pozdrav!!!
Ne te maslosva ko si se fatil na oroto plajkaj kuti i cekajZdr, mi treba pomos od vas. vadam bg pasos preku posrednik, dadeni se proishodot od dabc, licna karta od dedo mi kopija zaverena na notar bg, izvodi od mene i tatko mi orig prevedeni na notar bg, intervju 2018 vo noemvri status zadolzitelno, sega posrednikot mi veli deka zakonot se smenal i treba da dostavam originali i seto toa pak so se izvodite od mene i tatko mi da se zaverva povtirno so povtorno bi me kostalo pari, bidejki ednas se e preveduvano i zavereno ba notar, dali znaete da mi kazete za kakvi originali stanuva zbor, dali posrednikit me maslosva?
Jas sum od 15.11.2018 preku ambasada Skopje uste zadilzitelna vo prepiska stoi 12 .03.2019 g obrazuvana.Promena od zadolzitelna vo finalen prepiska 21204 od 20.11.2018 up date @palekrstic @barselona123. pozdrav!!!
Еве што ми вратија на mail.Ne primaat stranki ke izvestam koga ke pocnat so rabota
Значи за 4 месеци ќе бидеш на ред, сега не очекувај промена.Jas sum od 15.11.2018 preku ambasada Skopje uste zadilzitelna vo prepiska stoi 12 .03.2019 g obrazuvana.
ne e greska 26.10.2018 bev na intervju vo Sofija uste na zadolzitelnaКај Fahrer мислам грешка имаш во годината, 2019 стои на списокот од 2018.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Od koga ti pisuva vo zadolzitelna? koga proveruvas status?ne e greska 26.10.2018 bev na intervju vo Sofija uste na zadolzitelna
Ocekuvaj ovie denovi promenane e greska 26.10.2018 bev na intervju vo Sofija uste na zadolzitelna
образувана преписка номер 216../26.10.2018 намира се во задолжително согласувањеOd koga ti pisuva vo zadolzitelna? koga proveruvas status?