Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dali za podiganje na ukazot mi treba nov izvod na rodeni ili mi treba posle za vo policija

Dali ima nekoj tuka sto posrednik mu e Jone ?

mozit sum se zbunil na intervuto DALI MOZE NESTO DA SE NAPRAVI !!! ILI NANOVO

Attachments

• fo.jpg
    fo.jpg
    168,4 KB · Прегледи: 245
Malku cudno deka bas sea ti e prv post na forumov...:cautious:
Nisto cudno da e nekoj kao bruhilda ili fatigoova da naprail profil i da shiri lazni informacii.
Полека, чекај малку, човеко двапати напиша нешто и одма напади и провокации. Не пишуваат сите напразно, како што е овој твој пост.

D3EF77C8-CABC-4CEA-BAC8-B787A0D9EFB0.png 73994957-DACA-4473-9777-1CDF3DCF474F.png[DOUBLEPOST=1558001931][/DOUBLEPOST]Ovie dve skiki se za za mene ednoto e so pin a drugoto bez pin..,nisto ne razbiram kako moj dokumenti se vo bitola.Jas 2016 podadov so dokuemnti od vujko.mislenje?[DOUBLEPOST=1558001962][/DOUBLEPOST]Na intervju 2016 noembri se izvinuvam.

Полека, чекај малку, човеко двапати напиша нешто и одма напади и провокации. Не пишуваат сите напразно, како што е овој твој пост.
Човеко два пати напиша дека го одбиле а претходно ни еден пост немаше. Или е лажен профил или паднал на интервју. Нема шанси да е одбиен со документи од БГ егзархија.

Прегледај го приврзокот 209024 Прегледај го приврзокот 209025[DOUBLEPOST=1558001931][/DOUBLEPOST]Ovie dve skiki se za za mene ednoto e so pin a drugoto bez pin..,nisto ne razbiram kako moj dokumenti se vo bitola.Jas 2016 podadov so dokuemnti od vujko.mislenje?[DOUBLEPOST=1558001962][/DOUBLEPOST]Na intervju 2016 noembri se izvinuvam.
Vo sofija bese na intervju? Ako si bil vo sofija na intervju ova ftoroto vo bitola so ti pise ne e tvoe na nekoj drug e sto bil po konzulatski pat. I na moeto koa pisam dole mi izleguva izrael.[DOUBLEPOST=1558002318][/DOUBLEPOST]Potpisi denes nema uste kakonso gledam. Ili ima a nie napatenite dusi ne sme vo tie

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom