Имаш семеен проблем? Не смееш никому да го кажеш? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата mmakedonn
  • Време на започнување Време на започнување
Работава искочи како Иван Ицелителот Светцки феномен. а.к.а сречен ден....

Овој форум е наменент за сите вас, да си ги кажете вашите маки или маките на вашите најблиски. Немора да имате вие мака, може комшијата има мака. Све што треба да направите е да седнете на интернет и да се логирате на форумов и да си ја кажете маката. Ако немате интернет може да се позајмите од wifi-то од кај комшијата, нема да ви замери. Само напишете ја вашата мака тука, ќе ви го решат проблемот.

Прог(б)лем:
Многу слушам метал музика, моите ми викаат не било арно, има ли чаре?

Досадно ти е? Сакаш да отвориш глупава тема на форум? Не отворај!
Да ја отвореше темава некој од „проминентните“ членови на форумов, одма ќе почнеше да пишуваш за вујко ти кој те злоставувал како мал. Такви фаци како тебе кои не се фокусираат на муабетот и темата на дискусија туку на тоа „кој“ го пишал тоа што го пишал не смеат да го употребуваат зборот „глупаво“ во нивниот говор пошто муабетот ќе им биде ориентиран кон себе.

Темата си е супер и на место. Не е ни глупа не е ни без врска. На многу поглупи теми од стилот на „Дали сметате дека машките со розеви кошули се метросексуалци“ се придавало внимание и се пишувале страни и страни глупости.

Не го потете со оф топици. Кој сака да пишува или да сподели проблем нека пише, кој нејќе не мора. А ако има членови кои ќе пробат да искористат информации од вакви теми со цел да тролаат или да бидат некои вербални насилници, треба да има модератори кои ќе бидат поригорозни со казните.

Работава искочи како Иван Ицелителот Светцки феномен. а.к.а сречен ден....

Овој форум е наменент за сите вас, да си ги кажете вашите маки или маките на вашите најблиски. Немора да имате вие мака, може комшијата има мака. Све што треба да направите е да седнете на интернет и да се логирате на форумов и да си ја кажете маката. Ако немате интернет може да се позајмите од wifi-то од кај комшијата, нема да ви замери. Само напишете ја вашата мака тука, ќе ви го решат проблемот.

Прог(б)лем:
Многу слушам метал музика, моите ми викаат не било арно, има ли чаре?
Не ги слушај. И јас многу метал слушав пред 5-6г. ама сега слушам многу роќ.

Не се согласувам со дел од мислењава на темата. Некогаш не можеш да кажеш на свој близок за проблемите кои ги имаш дома но можеш да прашаш овде и некој со слично искуство да ти даде совет.
Дел од најблисќите, во овој случај роднините или пак некои пријатели нема да ти помогнат туку би биле среќни и задоволни за проблемот кој го имаш, знаеме денес сите какви се и дека ретко постојат вистински пријатели или човек кој би бил подготвен да ти помогне околу ситуацијата. Ако кажеш на родител да ги смират страстите или би те направиле луд и дека си замислуваш и дека сето тоа е само дел од некој обичен разговор а добро знаеш дека не е така и на крајот не си постигнал ништо.
Овде на форумов сме сите луѓе и барем дел од нив можеби имале ист проблем со оној кој барале на темата.
Што има лошо во тоа да си помага мегу себе човекот? Освен што може да слушне многу мислења и да размисли за решението.

Темата за психолог е полна со проблеми исто и љубовните, па исто и тоа е дел од приватниот живот нели? Пола и повеќе се проблеми од домашната средина и бидејќи не можат да размислуваат добро тој период се обраќаат на форумов. А што доколку нема на кого да се обратат во приватниот живот?

Otkako kje se skaras so nekoj od doma najbrzo sto mozes upali wifi i odma problemot tuka.

Ima nekoi raboti shto ne se reshavaat na forum. Raboti za koj se zbori rl so bliski i slicno a ne se da se pisuva na forum. A i mi deluva temava ko da sakash da doznavash za problemi na lugjeto a za toa kolku si kadarna da pomagash nema da iskomentiram.

Nikoj od forum ne moze da ti kaze kako da ne se navreduvate doma. Svasta ebate. Cel zivot na forum li nekoj da go spodeluva? So kje dobie osven seir od forumdzii?

Од кај пак ти знаеш колку сум јас кадарна да помогнам со совет? Го знаеш целиот мој живот? Ја знаеш мојата историја и моите искуства во семејството? Не!
Јас ја отворив темава со надеж дека оние сеирџиите ќе ја остават барем оваа тема на мира со нивните духовити и непотребни коментари како на пример : Не се секирај. Ќе ти помине. Натепај ги и ти. Изнавикај и се на мајка ти и ќе ти помине. Односно некои контра коментари кои можеби некое дете ќе ги сфати озбилно.
Значи треба да се внимава што се одговара.
И како што некој член спомна некои проблеми не се кажуваат на роднини оти и самите се закашкани во тие семејни проблеми кои во многу случаи се заеднички и ради семејна работа не смеат да реагираат подруго. Е тете сестра ми е мајка ти не смеам тоа не смеам она. А овде сите сме неутрални и можеме од друга гледна точка да ги видиме проблемите

Не ги слушај. И јас многу метал слушав пред 5-6г. ама сега слушам многу роќ.
баниран од тема а наскоро и од форум, не замарај бе дете, толку ли е тешко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom