Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно, не можеш на AFI да им кажеш никако а да го лупнеш Врчак, мислам, не, не, не, so much не. Што се однесува до песнава над мене, не би идел во детали, само тоа дека сум океј со музиката на Металика, а сум фан на Lovecraft и Cthulhu mythos :D. Полага песнава со flying colors ради тоа.

Добра е, ми се свиѓа меланхолијата на расположение која ја ствара. Има некои мали Инфектед Машрум + Дип Парпл делчиња ако си ја слушал Heavy Weight од Инфектед и + сајзерите од Парпл, у глобала добро е. Не сум ги слушнал, али би ги симнал.

Ок песна, ми се допаѓа што брзо се пее истата али појма немам што е финтата со звуците на почетокот.
И на моменти ептен гласно ми е пеењето што баш и не е премногу добро за слушање.
Се на се ок си е.

Пошто никој не пиша мислење за песнава:

Сум ги глеал како многу ги спамаат Reel Big Fish и сеа ова ми е прв пат да пуштам нивна песна... Мислам дека сум пропуштал :)

Една од најубавите рок песни на сите времиња, со најемотивното соло.

Дио повеќе од Ози. Језда мене искрено не ми се свиѓаат Сабат, чисто ради Дио ми се <3

Музиката во позадина ок, вокалот јок, ептен поп ми пее, а обично спојка на метал и поп вокал не поднесувам.

Бис Без поштувам. Било добро за тоа време на овој простор. Сеа текстот е ко да го извадиле од некоја тажалка од турско време, ама музиката си брмчи и надокнадува. Оцена 7/10.

Aj коа тргна Македонско, еве и јас тоа да ставам.

Добри беа Point. Еднаш и во живо ги имам зачекано. И песната е добра, но како најсилна од нив во сеќавање ми остана Patience.

Pixies (y) Doolittle (y) Monkey Gone To Heaven (y)
Супер песна, супер тема.
Еден од моите омилени алтернатив рок бендови.

Песна сексови сама по себе. ПорниЌ за уши. Чинам дека Чет најдобро влегува за навечер, дури пија човек сам со себе, без никој да му зборува и да го задева.

Епа коњови. :D

Звучна масажа, бекраунд музика шо би можела да иде во текот на животот во така свечено важни моменти. Не сум ни кадарен повеќе да ја коментирам, освен да ја слушам..

Дете, ептен пинк флојд е многу пинк флојд и е заразно, сериозно... :D Не викам нишо за песната, само пази се, песната си е топ, гилмур знае да опали то гитарата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom