Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Добро Фил е легенда, шо да кажам >.<. Постирајте нешто што може да се критикува.

Ми се свиѓа доста тонот на гласот, и, иако не сум љубител на ваквиот жанр музика нешто многу, ова парче прилично ми се допадна, особено на по-мирните моменти :).

Тотално геј ми звучи песнава. Почнувајки од тонот на вокалот, текстот па и музиката. Јбг тотално вон мој вкус. Нотхинг персонал де Шкорпи.

Буш се одлични, уште еден бенд од детството. Ги сакам овие момци. По касети сме ги лупале. Песната одлична.

Me претркал Квик. Инаку шта речи за Рамонс. Песнта е сосема ок, но да бидам искрен не ми е во топ 3.

Одличен метал бенд, Шарон еден од најсексипилните метал гласови. Песната како и повеќето на Within - одлична.

Нејкам вакви песни ^^^

Одлична, една од омилениот од Perfect, заедно со Blue и Outsider.

Ау која комбинација, кои генијалци, мешавина од звуци, експериментални мелодии од разни инструменти. Тоа е тоа шо сакам да го слушам.

Песнава на радио ја имам слушано, знаев дека е од Едиторс, само не знаев како се вика. Не знам многу песни од Едиторс, ама оваа е една од песните кои ми се допаѓаат поприлично од нив :). Ако нешто многу почитувам кај нив, е дечково што пее. Не само добар вокал (според мене), но и препознатлив. Текстот исто ми се допаѓа. Мелодијата посебно на одредени моменти ептен како јако мава, ептен ми прија :D. Ова е можда најдолгиот коментар што го остаив до сега за песна овде (може најдолг од сит ешто пишаа :D).

^ Музичка генијалност. Мелахолична и совршена за у бекграунд дур играш карти, у кафана дур пиеш, па дури и проаѓа за у дискотека. Малце тупење е веќе по којзнае кој пат коа ќе се пее рефренот, али вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom