Кој е најдобар CS клан во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата PoLoNiuM.exe
  • Време на започнување Време на започнување
Almost Famous, дефинитивно. Тепаа на четвртфинале на КГБ турнирот сега одат во полу, па ако даде Господ во финале :helou:

појаки се Simplex.ја читав во ентер така!

Ти може да си читал у Ентер дека Бил Гејтс си фатил женска, па ќе поверуваш ли ?

Најдобар клан во македонија, што одеше на светското првенство на кантер е SIMPLEX. Сум играл со еден од нив, Zero, и мислам дека се нездрави.
:zver:

pcjodamaster напиша:
Ти може да си читал у Ентер дека Бил Гејтс си фатил женска, па ќе поверуваш ли ?

па да, он има 10000000000000000000000000000000000000 долари па може да ја има која сака!

pcjodamaster напиша:
Almost Famous, дефинитивно. Тепаа на четвртфинале на КГБ турнирот сега одат во полу, па ако даде Господ во финале :helou:

Almost famous еј....лелеееееее кога игравме порано со нив,стварно беа јаки,ама во тоа време губеа од нас,сега ние сме дупки,а они се многу појаки хахахаха

bad_boy напиша:
и ја не знам.Јас сум од охрид а незнам кои се тие AtroX-gaming.Ај кажи како се викет.знам еден играч нео ептен јак е!
Bratce Atrox-gaming se Aleksandar Kiselinov helius,nikola tupanceski aka frant!c,Vasko Nedanoski aka Blink,Shenhul,i Marko aka NickNameless.A NEO igrat za DnD od selo leskoec(i tie se nogu jaki):zver:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
thl :) kalnot :) dobri momci se gi iskinaa aerodromcite i tie od novo lisice na sekoj turnir koga ke gi pokanat tamu :)
ali af se best

Hm... ako se DarkSide tie sto gi znam... lee kamenja se.. ama ne sum siguren. Dont' flame me pls

N1ghtmar9 напиша:
ja kolku sto znam af mislam deka izgubija od simplex na kvalifikaciite za WCG 2007 vo finale popraete me ako gresam ama mislam deka e taka:toe:

ja gledav na :tv: ama ne slusav so protiv koj igraat simplex dali bese af ili afk neznam taka neso

Da da taka e majstore ne gresis Simplex gi zgazija aF vo finaleto i sea za sea najbolje klan u makedonija se Simplex !

simpleX momentalno najseriozen tim, a aF i ThL ne se za frlanje, spored mene toa se top3 najdobri momentalno vo mkd

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom