Eventim Хрватска - Купил ли некој карта?

• Креатор на темата Креатор на темата Cappie
  • Време на започнување Време на започнување

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Барав дали има некоја слична тема и мислење, но се што најдов се однесуваше на купување карти од бугарската и од хрватската страна на Евентим, но само како можност која постои.

Она што мене ме интересира е дали може да се купи од тука и дали мора со кредитна картичка или може и со дебитна Виза на тутунска банка, со која сум купувал други работи преку интернет.

Ако имал некој искуство, нека сподели. Друга работа што ме интересира е дали се ок и сигурни со испраќањето на картите, затоа што викаат дека се праќаат по пошта. Да знам, да не избрзам со купувањето.

@Cappie
За кој настан ти треба ?
За во Хрватска немам купувано, но за во Бугарија имам 2 пати еднаш одбрав опција @printhome ми пратија по мејл карта и само си ја испринтав, вториот пат pick from eventim office и тоа си беше океј само со код и лична карта си ја подигнав картата.
Мислам дека со Виза НЛБ можеш да платиш, а ти препорачувам @printhome опција доколку ја има во можност за да не му ја секираш дали ќе ти стигне по пошта, мада не би требало да има пропуст од нивна страна. Пријателка од Кипар има порачувано од Бугарија преку евентим со достава и до сега не се случило да не и стигнат картите..

Имам купувано и на бугарскиот, и на српскиот, и на хрватскиот Eventim.

Можеш да купуваш со дебитна VISA картичка.

За испраќање на карти знам само од други луѓе што нарачале, стигаат, само не знам за колку време.

Јас одбирам или print@home (најдобра опција, ти стига на маил, и сам си ја печатиш, не чекаш ништо), или подигање од продажно место на Eventim.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom