Тамара Тодевска

Интересна ми е како појава. Има добар и специфичен глас.
Омилени песни:

Значи мојава братучетка убава ми го пушти спотов и песнава на анализа

Ова и го пишав: Многу бе казанке шминка, многу чизма и многу цицка у спотов. Зарем не?

Денес ја имаше на Телма телевизија ако не се лажам.Девојката бар за мене е океј бидејќи се однесува природно не е некоја офуцана да не знае што збори или слично.
Фина е и своја.
А и ослабена е машала :D

Значи мојава братучетка убава ми го пушти спотов и песнава на анализа

Ова и го пишав: Многу бе казанке шминка, многу чизма и многу цицка у спотов. Зарем не?
:pos:Ај шминка нема да стави, чизми ќе собуе ама на цицките што да им праи :pos:

Мене ми личеше на Бритни во прв момент на последниов спот. Иначе ок е девојката, има глас и добри песни.

Понекогаш се случува, а и нормално е да се случи да некоја видена идеа со тек на време се отслика кај уметниците. Неодамна Тамара Тодевска го објави својот спот за композицијата Неќеш да сум сама, изработен од БМА продукција и нејзината продуцентска куќа Симплисити. Во дописот од нашите редовни читатели добивме во прилог едно видео и тоа од турската пејачка Ајда Пекан објавено на независен Ју тјуб канал (13 јули 2011 година) кое наликува на новото видео на Тамара.

Погледнете го видеото на Тамара и потоа на Ајда за композицијата "Yakar Geçerim". И сами проценте дали наликува или не?

И што сега? Тамара е докажана пејачка со добри хитови па голема работа ако ископирала спот. Дино Мерлин цели албуми ископирал од познати ѕвезди па сите го браневте а за наша пејачка само плукате.. абе македонска работа, тоа ти е

И што сега? Тамара е докажана пејачка со добри хитови па голема работа ако ископирала спот. Дино Мерлин цели албуми ископирал од познати ѕвезди па сите го браневте а за наша пејачка само плукате.. абе македонска работа, тоа ти е

Песни да ама овде се работи за спотот? мислам малце да земат мозокот да го активираат ќе беше многу подобро. Да зимаат идеа или нивно кажано " Позајмено " Кога веќе се нарекува пејачка барем нека не краде туѓи идеа исто и за Дино Мерлин и за сите др.

Сите крадат од Турците,така да не ја обвинувам Тамара..Се нема доволно креативност и тоа е тоа..

Крадела или не, nevermind.THESE
tamara_todevska1.jpeg
are real :D

Нема врска тамара со ова.освен тоа што се согласила xD Идеа и се понатаму е од БМА продукција...браќата кои на времето беа турци па од таму е и самата идеа од турска пеачка :)

тамара е закон, може вода да и носи пола естрада.

тамара ви лове ју!!! :D

Е добро де, украла - украла. И останатиот свет краде. Сите големи познати музички ѕвезди крадат. Ништо чудно. И на Азис сите песни украдени му беа, па беа најголеми хитови. На Дино Мерлин скоро повеќето песни му се плагијат, па никому ништо. :)

Тамара певање ме страшно замара ,да су ове ноче јужније биче мало више тужније...............

добар спот у ствари....................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom