D
Dynamo
Гостин
Што телефон изгуби бре баце,пазете ги малку,тешко да си го вратиш..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ајде дај некое инфо за како да го примениме ова. еве за андроид мене ме интересираАко знаете како да си го заштитите Ајфонот/Андроидот САМИ ќе го лоцирате телефонот било каде во светот... доколку се вклучи на интернет. Проблемот е ако не... но кој смартфон не се користи на интернет?Дури и ќе си праќате selfiе од тој што го користи на имејл.
Одговорно тврдам дека еден Ајфон, уредно заштитен, може само да му користи за делови на некој доколку сте решителни да го "замрзнете". А и може да си го лоцирате како што кажав погоре.
A за наоѓање на телефон што се користи со МКД картички - piece of cake е доколку стварно се запне да се пронајде/се има врски. Со тоа триангулацијата ќе те лоцираат до собата дома. Не се толку затуцани МВР за тие работи како што генерално се мисли.
Android Device Manager, имам слушнато дека е такво нешто како шо бараш, незнам немам пробано јас, не ми затребало за Андроид.ајде дај некое инфо за како да го примениме ова. еве за андроид мене ме интересира
пиши и ПП ако сакаш.
● Locate Android devices associated with your Google account
● Reset your device's screen lock PIN
● Erase all data on the phone
ајде дај некое инфо за како да го примениме ова. еве за андроид мене ме интересира
пиши и ПП ако сакаш.
А ти си мислиш дека ако го најде некој толку е глуп да ја остави апликацијата ? за андроид зборуваме.Смарт телефон уште кога ќе го купиш си го заштитуваш. Срамота е покрај толку апликации да бараш полицијата да ти го лоцира.
Па нема ни да може да влезе во менито а не да избрише нешто ако заклучувањето е со лозинка или со Smart app lock, AppLock за заклучување на апликацииА ти си мислиш дека ако го најде некој толку е глуп да ја остави апликацијата ? за андроид зборуваме.
За да му дадеш factory reset на телефонот не мора да влезеш во менито има и други начини.Па нема ни да може да влезе во менито а не да избрише нешто ако заклучувањето е со лозинка или со Smart app lock, AppLock за заклучување на апликации
Да де тоа мислиш сите го знаат. Сите што крадат телефони прво ја вадат сим картичката а за ова ни не знаат.За да му дадеш factory reset на телефонот не мора да влезеш во менито има и други начини.
Airdroid си симни обавезно, многу е јако се можеш да го гледаш преку предната камера тој инема да знае, да му пишиш порака, да му сменш шаблонот...ајде дај некое инфо за како да го примениме ова. еве за андроид мене ме интересира
пиши и ПП ако сакаш.