Германија - Алжир | 30.06.2014 | 22:00 | Estadio Beira - Rio

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Ај барем на раат ќе си постат. :гик:

Шала на страна браво за алжирците, феноменална партија.

Ај бе немојте да бидете смешни и прости, голот на Ширле е чиста вештина, не е среќа.Не мора да значи дека ако ги мразите Швабите дека треба да одите против нив во секој можен момент.
Мило ми е за Алжир што се збогуваа барем со еден гол, заслужија да постигнат гол покрај таква пожртвуваност.Браво, многу јако изиграа, дури и подобро од Германците.

Ај бе немојте да бидете смешни и прости, голот на Ширле е чиста вештина, не е среќа.Не мора да значи дека ако ги мразите Швабите дека треба да одите против нив во секој можен момент.

Even a blind squirrel finds a nut once in a while.

Срам да им е на швабиве што не ускратија за пенали:D повеќе ќе им се сладеше победата, али битно се изнатрчаја ко коњи:LOL:. Сега страв ми дан ги фатат Фанцузиве на кондиција :cautious: :ROFLMAO:

Ништо не изиграа германците, да имаа посилен противник готови беа. Лев треба да си поднесе оставка после светсково.

За сите шо јадеа многу од првата страна дека Германците ќе доминирале... Каква Костарика, каква Колумбија, овие ми се хитот на првенството за мене уште од кога ги гледав со Јужна Кореа, знаев дека ќе биде олку тесно. во 118 Слимани имаше огромна шанса ама премногу беше изморен, иначе ќе се збогувавте со Германците.

Џабе се брчи за Шурле дека ако мавал и 2000 пати пак немало да погоди, овој пат само се броеше и тој ги реши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom