Бесплатно во четврток за студентите во ЈСП

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.606
Поени од реакции
15.409
Локација
Skopje
Ете и тоа дочекавме. (доста само јадевте трици за вторник -петок,па потоа и викенд)
Ајде во четврток на кафе во Стив или Гоце, или на прошетка во Катланово или Матка.
Пази го и ова,дури и на жичарата бесплатно за „мозоците“, па после ќе рече некој Долу-влада, од врвот на Водно,море и ќе се дере.Па и во право е тој е горе а владата е таму доле покрај Вардар.

Јак к*р.. подобро парите за 3 месеци еднократно да ги инвестираат во некој стартап бизнис на нашиве студенти, или да ги средат тоа домовите... Че одиме во четврток на кино и театар да им ги видиме тие чудата што ги изградија со парите на нашите татковци, а во меѓувреме че седиме во мувли и влага преку цела година...

А за кој кур ми е само во четврток коа си иам слободна за цел месец?
Да даваат некоја добра престава во театар би идел да. Али ова со бесплатното возење во јсп е дебилна работа

Важи, ако предавањата ги направат само во четврток.

Глупости... каде се другите денови ?
Што би ми променило ова ? Ништо, повторно морам слободна да извадам.

Подобро да ја намалат цената за некој процент, отколку четвртокот да ни го дадат бесплатен.

Поглупава мерка од оваа е само тоа што беше поефтинувањето на зелениот картон, кој уствари поскапи за тие што само 1,2 или 3 пати одат за странство. Остваруваме.(y)

A BE AJDE ONI NAS BESPLATNO KE NI DAVAAT ! UA BEEEE UAAAA

Глупости, само да се хејтало.
Еден ден, дај шта даш за некоја година накај 3-4 нека станат.

Исто во четврток ќе биде бесплатно и во кино и во театар, ама за тоа нема логика да се хејта па не мора да се спомене.

Коментаров е крајно аполитичен.[DOUBLEPOST=1403723637][/DOUBLEPOST]Него ептен ми е јак муабетот "А само во четврток ќе идеме на факс?"

А пензионерите само во вторник и петок имаа обврски ? Не може да им излезе работа во среда?

Па еве 2 год. подоцна и уште 2 дена добија.

Па и од пон до петок да биде бесплатно ќе се јават некои што полагаат во сабота.

А кој и дава пари на владата за да ни „плаќаат“ возење у автобуси, кино и театар у четврток?

А кој и дава пари на владата за да ни „плаќаат“ возење у автобуси, кино и театар у четврток?

Народот, вклучувајќи не и нас секако.[DOUBLEPOST=1403724232][/DOUBLEPOST]
Од сеа ќе ги полагам само испитите што ми се во четврток.

Ова за театарскиве претстави и кината е во ред, ама пак е мачкање очи и ништо повеќе.Жалосно е тоа што повеќетемина нема пак да препознаат што се крие зад сето ова.Оваа држава ја гледам на работ на уништувањето и не гледам дека ќе се промени нешто и во наредниве сто години.

Народот, вклучувајќи не и нас секако.
Тоа е тој муабет.

Греота е шо со наши пари некој располага, и после му ракоплескаме као колку направил за нас, кога самите го финансираме тоа.
Дури и пензионерите шо ги имаат тие 4 дена добиено сега, им се тотално заслужени, пошто имаат преку 2 пати повеќе пари дадено на име пензиско, кое е задолжително, отколку шо ќе добијат како пензија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom