shutrak
opsenar
,,,epaaaa drugpat namesto oko butaj neshto drugo,,,Nek bude zensko da se ne muci kao ja...ahahahaha

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,epaaaa drugpat namesto oko butaj neshto drugo,,,Nek bude zensko da se ne muci kao ja...ahahahaha
Оди тогаш мавни два чаја(кај што ти реков).....освен ако не ти е проблем 1000 денари, се пијат два чаја по 500 на две недели разлика.Розова врбовица (Epilobium roseum) Ova e probano verojatno e slicno na ...
врбовка- Epilobium parviflorum
http://www.alkaloid.com.mk/prostata-miks.nspx
http://www.alkaloid.com.mk/caj-protiv-vospalenie-na-prostata.nspx
Probano ova i plus domasni caeviiii gore dole nisto korisnoo...
Ви благодарам.има во билната аптека пред рампа,карши Даре Џамбаз, а и подоле малку во кумановската билна аптека има.
Здраво дечки, имам еден проблем кој долго време го решавам но до сега никако да го решам. Во 2011 година сабајле во лето за прв пат почна да ме пече мочањето и тоа при крај на последната капка. Како со скалпер некој да ме сече. Помина време и ми помина па почна пак. Во 2012 година почна на секои 2-3 месеци да ме пече дур мочам, и пак истото само на крај. Забележам дека некоја бела течност искача, бела како млеко и има некои мали честици.
Бев на лекар ми змеаа крв и мокрача и ми дадоа да пијам увин чај.
Во 2013 уште полошо. Во лето дури на секоја 2-ра недела ми се случуваше. Се утепав од вода пиење и овошје јадење. Бидејќи ова ми се случуваше во интервал меѓу 2-3 месеци на лекар едното исто ...морача и крв. Од мокрача наоѓаат дека има бактерии а од крв се е добро.
Сега во 2014 пак и ме нервира, неможам да идам од што пече после 30 мин поминува.
Бев на специјалист ми земаа брис, и ми дадоа Судамен Азитромоцин нешто беше. Ѓи испив но ништо подобро. Пак истото. И сега пак на секои 3 месеци ми се случува на крај на мочање пече многу. Сум забележал исто така дека мокрачата тогаш е портокалова како густ сок од портокал, не е проѕирна. Ама денес се беше добро чисто со мокрачата (на изглед) и пак пече.
Од сабајле инаку ми се случува некогаш мокрачата да ми е црвенкаста.
Имам 20 години, не сум пушач и не пијам алкохол.
Помош за некој специјалист приватен доктор само да ме среди?
имаше еден добар клип на К -15, чека на ред еден со проблем печење а миле паника докторот и кажува на сестрата нека влезее тој со печењето ( мисли свинско)
Правев и јас пред некое време анализа, бактерии и протеини во урина, крвна слика супер... пијам уве микс 4-5 дена и сега подобро е; сестрата кажа бактериите не се опасни ако нема нитрити; за протеините ќе се пофтори анализата
.. б.т.в., ако се пие антибиотик нели подобро е Цитерал, Сунамедот е со широк спектар ???