Ne se sekirajte Vardarce se registrirase

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вардарче, да беше Бред Пит немаше олку да ти лижат г'з. Кажи како успеваш? :lol: :lol: :lol:

Ех, и ти радикал .. сакет да му ја ќарет Сиси зато толку му лижет г'з :D :D :D :D

Сиси не се ќаруе така. Треба само оштро, а не вака да се лиже толку. Ке помисли Сиси дека добро стојат со Вардарче и нема да им даде, зашто може да ја издадат :lol: :lol:

Mi se lizat oti sakaat rabota od mene :D. Inaku za da ja karat Sisi treba prvin direkori da stanat i da ziveat u Argentina :D :D .

вардариште не се фали толку! :wink:

хехехехехехе кип ит дет веј :wink:

vardarce напиша:
Mi se lizat oti sakaat rabota od mene :D. Inaku za da ja karat Sisi treba prvin direkori da stanat i da ziveat u Argentina :D :D .

Јас не сакам, знаши затоа не ти се лижам :lol: :lol: :lol:

Јас сакам да се лижам кај Сиси :lol: :lol: :lol: :lol:

Radical Boy напиша:
vardarce напиша:

Јас не сакам, знаши затоа не ти се лижам :lol: :lol: :lol:

Јас сакам да се лижам кај Сиси :lol: :lol: :lol: :lol:

Која ти е таа Сиси а?

Sega si dojdov doma kazete so ve interesira. Dee Dee, Sisi mi e zenska, a Radical Boy za ti da ja fatis Sisi ke treba da stois na glava edna nedela :D . A inaku da si znaes jas ne stoev na glava edna nedela tuku Sisi me zasaka mene oti imam makedonsko-argentinska harizma :wink: :D

P.S. Muchacho Radical le comprare una peluca nueva si usted desea :D :D .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom