Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
паре сребрено можеби османлиско од некој украс - ниска се гледа дупката кај шо беше закачена.Луѓе здраво.
Ова го најдовме дома под кревет , дали знае некој што е ? Кренавме паника .Прегледај го приврзокот 153295
Се праат магии со помош на метални објекти. Оџите користат стари турски пари за таа цел. Али ова не ми личи како да е стара пара, него ми личи ко да е дел од накит, понова бижутерија. Скроз е могуче случајно да дошла под кревет, на некој гост му паднало и слично. Е сега може и да е некој кој ви мисли зло и се надевал дека на тој начин сака да ви наштети. Дали личи дека беше сокриена, или само така падната под кревет? Дали е дел од бижутерија или е стара турска пара?Луѓе здраво.
Ова го најдовме дома под кревет , дали знае некој што е ? Кренавме паника .Прегледај го приврзокот 153295
Луѓе здраво.
Не е туркска пара, обична бижутерија е. Личи на случајно падната под кревет.[DOUBLEPOST=1469977951][/DOUBLEPOST]најдов скршен заб во фиока, мало шило во бањарка, и мали црвени капки испрскани на перница.
лепени влакна или конци под маса
дајте мислење и помош
Не ги факајте предметите со рака никако ако веке фативте не продолжувајте, исклучиво преку друг предмет допирајте пр. Стапче, ножичка, клешта и стави ги сите на едно место заедно и некаде подалеку од вас пр. Во двор. Тука толку во пп можеби можам повеке да ти кажам.Не е туркска пара, обична бижутерија е. Личи на случајно падната под кревет.[DOUBLEPOST=1469977951][/DOUBLEPOST]најдов скршен заб во фиока, мало шило во бањарка, и мали црвени капки испрскани на перница.
дајте мислење и помош
Можеш ли да пишеш што треба да се прави оти и јас имам најдено неколку пати копче обмотано со конци во разни бои.Не ги факајте предметите со рака никако ако веке фативте не продолжувајте, исклучиво преку друг предмет допирајте пр. Стапче, ножичка, клешта и стави ги сите на едно место заедно и некаде подалеку од вас пр. Во двор. Тука толку во пп можеби можам повеке да ти кажам.
И чаре има ли?Балканска црна магија - најмрачното нешто што постои во светот, ниту вуду не е толку мрачно како ова.
Немаш семејство, никој не те сака, не може да имаш деца, немаш пари, работиш тешко а немаш - се е тоа заради балканска црна магија која се прави врз секаков предмет кој што „жрвата“ мора да го користи секој ден и тоа се прави се заради љубомора од страна на комшии или пак на блиски роднини како браќа, сестри - кои не го сакаат вашиот успех. Омразата врз база на крв е битна работа за Балканот!
Добро е што сите знаеме по нешто за оваа црна магија која доаѓала од север, од исток од југ од запад и тука се измешала со народниот обичај и се станало еден огромен вител од традиции достапни за секој... штом на форум читаме за ова, сигурно е познато.
Не е туркска пара, обична бижутерија е. Личи на случајно падната под кревет.[DOUBLEPOST=1469977951][/DOUBLEPOST]најдов скршен заб во фиока, мало шило во бањарка, и мали црвени капки испрскани на перница.
дајте мислење и помош
ооНе ги факајте предметите со рака никако ако веке фативте не продолжувајте, исклучиво преку друг предмет допирајте пр. Стапче, ножичка, клешта и стави ги сите на едно место заедно и некаде подалеку од вас пр. Во двор. Тука толку во пп можеби можам повеке да ти кажам.
Најискрено незнам што е најдобро, мал сум за да кажувам за палењето сум слушнал и јас, некој викаат дека најдобро е да се фрли сол на предметот а потоа предметот во истечна вода, река. Конците играат клучна улога најверојатно нема магијски ритуал а да ги нема, сум видел и леб пронижан со црвени конци по некој си редослед поставени... Имаше еден член на форумов, негов близок имаше сериозен проблем со магија и девојката најде добар чистач на магии кој се нафатил да го реши проблемот, што денес е многу ретко се помалку луѓе растураат магии никој не сака да чепка во туѓа карма, па поентата ми беше да ги спојам луѓето што имаат мака со девојката зошто беше на драга волја да ги спои сите што имаат проблем со човекот што растура.Можеш ли да пишеш што треба да се прави оти и јас имам најдено неколку пати копче обмотано со конци во разни бои.
Јас ги фрлив во ѓубре а некои ми рекоа дека сум требала да ги изгорам.