Црна магија

• Креатор на темата Креатор на темата Даскалос1
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 мај 2014
Мислења
8
Поени од реакции
3
Дали знаете некој окултист од Македонија кој знае да чисти од црна магија нанесена од професионалец?

А од кај знаеш дека е нанесена од професионалец?

Дали знаете некој окултист од Македонија кој знае да чисти од црна магија нанесена од професионалец?

Не, ама знам неколку солидни психијатри.

Знам шаман еден, друид и еден со тврди дека е Бог. Ќе ви заврши некој од нив работа?
Шаманот би требало да заврши работа, само кажи ми кој е? ако сакаш во порака пиши. Ми треба твое спознание дали е Бел Маг (шаман)

Шаманот би требало да заврши работа, само кажи ми кој е? ако сакаш во порака пиши. Ми треба твое спознание дали е Бел Маг (шаман)

Шаманот ќе ти заврши работа само ако магијата е нанесена од варлок. Пробај со паладин или прист...

Да од варлок преоблечен во јагнешка кожа што себе си се нарекува ждрец е нанесена. Пробано е со се што е Свето и не помага
Шаманот ќе ти заврши работа само ако магијата е нанесена од варлок. Пробај со паладин или прист...
[DOUBLEPOST=1402323434][/DOUBLEPOST]Не дај боже да се сретнеш со нив, ако се сретнеш тогаш ќе знаеш за што зборувам :)
Луѓе...свесни сте дека црни магии и врачови и останати глупости всушност не постојат нели? :cautious:

Само Југи можеше да го извади ова чудовиште, посебна карта требаше...се друго е лага.

Нема проблем. Го повикувам @Атеист да го искаже своето стручно мислење.

Оди си на бајачка, има една Маре се вика во Петровец.
Жената ми има многу помогнато.

Јагнешка кожа?
Не знам кој тајер е тоа, некое време не сум во филмот... но секако звучи заебано.

Туку онтопик: сигурно анстејбл афликшн има над клетвите, затоа шаманот не може да ги тргне.

П.С. После години и години... и години... ворлок ФотМ експанзија баш кога апстинирам. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom